Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Ο αδερφός του Κώστα Αναγνωστόπουλου «καρφώνει» την παραγωγή και τον Αγγελόπουλο


Την εκτίμηση πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος θα είναι στον τελικό του Survivor διατύπωσε ο αδερφός του, «καρφώνοντας» ...
παράλληλα την παραγωγή του παιχνιδιού και τον Γιώργο Αγγελόπουλο.
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το LaBiri Biri, ο Χάρης Αναγνωστόπουλος ανέφερε πως «τώρα που το παιχνίδι έγινε ατομικό θα δούμε ποιος είναι ο πιο δυνατός παίκτης και πιστεύω ότι ο αδερφός μου θα πάει μέχρι τον τελικό. Και στην τετράδα θα είναι και στη δυάδα».

Κληθεί να σχολιάσει κάποια από τα λεγόμενα του αδερφού του που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, επεσήμανε ότι «αυτά πιστεύω είναι από την εκπομπή που κόβουν και ράβουν. Μπορεί να το έκανε πριν, να πέταξε μια ατάκα ένας παίκτης από την απέναντι ομάδα και να γέλασε και την ώρα που έφευγε ο παίκτης να το έκοψαν στο μοντάζ και να το έβαλαν… Έχει αδικηθεί λόγω του μοντάζ και όχι μόνο ο Κώστας και πολλοί άλλοι παίκτες, όπως ο Στέλιος Χανταμπάκης αδικήθηκε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Επειδή τον Στέλιο Χανταμπάκη τον έχω γνωρίσει είναι πολύ καλός άνθρωπος».

Στο τέλος, ο ίδιος φρόντισε να εκτοξεύσει «πυρά» κατά του Γιώργου Αγγελόπουλου, επιμένοντας πως, μετά τη νίκη του στο πρώτο ατομικό αγώνισμα, έπρεπε να πάρει μαζί του στο έπαθλο τον αδερφό του, με τον οποίο αναμετρήθηκε στο τέλος. «Όπως όλοι βλέπουμε, κάθε φορά που πηγαίνουν και στα κουίζ σ’ ένα τελικό, ο νικητής παίρνει μαζί του πάντα το άτομο που έφτασε μαζί του στον τελικό. Δεν ξέρω γιατί ο Αγγελόπουλος δεν πήρε τον αδερφό μου», είπε, ενώ, όταν η δημοσιογράφος του υπενθύμισε πως ο Κώστας γενικά υποστηρίζει ότι πρέπει να φύγει ο Ντάνος γιατί είναι ο πιο δυνατός παίκτης, απάντησε «τον συνέφερε. Τώρα που έγινε ατομικό το παιχνίδι όλοι θα ήθελαν να φύγει ο πιο δυνατός παίκτης. Απ’ ότι φαίνεται είναι ο Αγγελόπουλος ο πιο δυνατός παίκτης».

«Τον Κώστα δεν τον νοιάζουν τα χρήματα. Το έπαθλο δεν τον απασχολεί και τόσο, για την εμπειρία πήγε», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο αδερφός του μισθοφόρου:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο