Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Ηράκλειο: Ζευγάρι κατάφερε να κλέψει το ίδιο κατάστημα τέσσερις φορές


Συνελήφθησαν ένας 30χρονος Έλληνας και η 31χρονη Βελγίδα σύντροφός του... που είχαν «βάλει στο μάτι» ένα μαγαζί στο Ηράκλειο.

........................................

Δεκάρα δεν πλήρωναν για να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καπνό για στριφτά τσιγάρα ένας 30χρονος Έλληνας και η 31χρονη Βελγίδα σύντροφός του, αφού είχαν βρει τρόπο να τον κλέβουν από το κατάστημα μιας 39χρονης γυναίκας στο Ηράκλειο την ώρα που την απασχολούσαν ζητώντας άλλα εμπορεύματα!

Η τέταρτη κατά σειρά κλοπή μέσα στους τελευταίους δύο μήνες, ωστόσο, στάθηκε μοιραία για το πονηρό ζευγάρι. Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος είχε το νου της, μετά τις προηγούμενες τρεις κλοπές ειδών καπνού που συνδυάζονταν με την παρουσία τους στο μαγαζί και τους έπιασε στα πράσα να αρπάζουν συσκευασίες από τα ράφια. Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, που συνέλαβαν τον 30χρονο και την 31χρονη και τους παρέδωσαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση, για το ενδεχόμενο να έχουν ξαφρίσει και άλλα καταστήματα. Στο μεταξύ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs