Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

«Μίλησε» το κινητό της Δώρας: Στην Ομόνοια το τελευταίο στίγμα


Για αρκετές ώρες μετά το έγκλημα το τηλέφωνο της εφοριακού εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου...

Όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο της ληστείας οι αστυνομικοί...



Και ενώ το σενάριο ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη να είναι από το οικογενειακό ή φιλικό περιβάλλον της άτυχης κοπέλας απομακρύνεται, οι αστυνομικοί οδηγούνται όλο και πιο κοντά στο ενδεχόμενο της ληστείας.

Ένα ακόμη σημαντικό στοιχείο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και το οποίο δημοσιεύει το «Έθνος», φαίνεται πως ενισχύει τις εκτιμήσεις των αστυνομικών ότι κάποιος στην προσπάθειά του να ληστέψει την 32χρονη εφοριακό στο Β' Νεκροταφείο, τελικά την σκότωσε αφού πρώτα τη μαχαίρωσε 14 φορές!

Το εξαφανισμένο κινητό τηλέφωνο της Δώρας «μίλησε»... Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας, το κινητό τηλέφωνο του θύματος εξέπεμπε σήμα από την οδό Μενάνδρου στην Ομόνοια και μάλιστα για αρκετές ώρες μετά το έγκλημα. Στη συνέχεια το σήμα έπαψε να εκπέμπεται ίσως γιατί το τηλέφωνο καταστράφηκε από τους δράστες. Το γεγονός ότι το τελευταίο στίγμα του κινητού της 32χρονης Δώρας ήταν η οδός Μενάνδρου -δρόμος που αποτελεί κατά καιρούς κέντρο κλεμμένων αντικειμένων- προσανατολίζει τις έρευνες προς το ενδεχόμενο της ληστείας. Ενισχύεται δηλαδή το σενάριο ο δράστης να δολοφόνησε τη Δώρα Ζέμπερη και στη συνέχεια να προσπάθησε να πουλήσει το κινητό της τηλέφωνο για λίγα ευρώ στην Ομόνοια.

Πλέον η αστυνομία προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο ανάμεσα σε άτομα που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για αρπαγές τσαντών, κλοπές πεζών, σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών και βίαιες ληστείες δρόμου.

Το μόνο, πάντως, στοιχείο που δεν ταιριάζει στους αστυνομικούς είναι το μίσος που έδειξε ο δράστης απέναντι στην 32χρονη, την οποία μαχαίρωσε 14 μαχαιριές. Το «γιατί» δηλαδή έδειξε τόση μανία απέναντι σε έναν άνθρωπο που ήθελε να του αρπάξει την τσάντα. Μία από τις εκδοχές θα μπορούσε να είναι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ότι επρόκειτο για έναν συνδυασμό σεξουαλικής επίθεσης και ληστείας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs