Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Πρόγραμμα επιβραβεύει κρατούμενους με πίτσα αν σταματήσουν να αυνανίζονται (pics)


Παρά τις προσπάθειες των αρχών του Ιλινόις, η κατάσταση αντί να βελτιωθεί έγινε χειρότερη.
Σίγουρα θα έχετε ακούσει για ...
τα διάφορα προγράμματα επιβράβευσης που κυκλοφορούν. 




Από τράπεζες μέσω των καρτών που διαθέτουν, από αφεντικά προς τους εργαζομένους αν δεν λείψουν από την δουλειά τους, όμως τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που προωθήθηκε στο Ιλινόις.

Στην συγκεκριμένη πολιτεία λοιπόν, υπήρξαν αρκετές καταγγελίες από γυναίκες που εργάζονται είτε στις φυλακές της περιοχής, είτε στο δικαστήριο, για σεξουαλική παρενόχληση από τους κρατούμενους.


Όπως αποκαλύπτουν οι αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας, αρκετοί φυλακισμένοι μόλις βρίσκονταν στον ίδιο χώρο με κάποια γυναίκα προσπαθούσαν να αυνανιστούν, ακόμη και στην αίθουσα αναμονής των δικαστηρίων.

Οι αρχές της περιοχής προσπάθησαν να δώσουν λύση στο πρόβλημα αυτό, δίνοντας στους κρατούμενους ειδικές στολές που απέτρεπαν τα χέρια να φτάσουν στο συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Όμως, επειδή αυτές τις κρατούσαν στα κελιά τους και τις φορούσαν μόνο σε συγκεκριμένους, τις κατέστρεφαν...

Έτσι, αποφασίστηκε να τρέξει ένα πρόγραμμα επιβράβευσης... Συγκεκριμένα, αν κάποιος ο οποίος είχε παρελθόν τέτοιου είδους σεξουαλικής παρενόχλησης, κατάφερνε να μην αυνανιστεί για 30 ημέρες θα κέρδιζε μία πίτσα.

Το αποτέλεσμα όμως ήταν εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμεναν οι αρχές, καθώς το φαινόμενο αυτό πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς κρατούμενοι που δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αρχές για τέτοιο θέμα, προέβαιναν σε ανάλογες κινήσεις προκειμένου να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα και να φάνε πίτσα.


Πλέον οι αρχές αναζητούν έναν άλλο τρόπο, πιο αποτελεσματικό, προκειμένου να δώσουν τέλος στις σεξουαλικές επιθέσεις...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs