Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

10 Πράγματα που Πρέπει να Κάνετε για να Γίνετε Καλύτερος Οικοδεσπότης στο Airbnb


Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν το σπίτι τους στο Airbnb αυξάνονται όλο και περισσότερο και μαζί τους αυξάνεται και ο ανταγωνισμός. ...Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα απογειώσουν το σπίτι σας και θα σας μετατρέψουν σε δημοφιλείς superhosts.

Οι ιδιοκτήτες που διαθέτουν το σπίτι τους στο Airbnb αυξάνονται όλο και περισσότερο και μαζί τους αυξάνεται και ο ανταγωνισμός. Αν θέλετε, λοιπόν, να είστε ανταγωνιστικοί και να εμφανίζεται το σπίτι σας μέσα στα πρώτα στις λίστες του Airbnb, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα το απογειώσουν και θα σας μετατρέψουν σε δημοφιλείς superhosts.


Ετοιμάστε το Σπίτι σας για Ξαφνικούς Καλεσμένους σε 15 Λεπτά το Πολύ!

#1 Να είστε ειλικρινείς Οι καλεσμένοι σας περιμένουν να επαληθεύσετε τις προσδοκίες τους. Αν το σπίτι σας έχει ιδιαιτερότητες είναι ιδιαίτερα σημαντικό να το αναφέρετε. Αν, για παράδειγμα, έχει πολλά σκαλιά, βγάλτε φωτογραφίες και ανεβάστε τις στον λογαριασμό ώστε να μην βρεθούν οι καλεσμένοι σας προ εκπλήξεως.

#2 Να είστε ευέλικτοι στους χρόνους σας Η ευελιξία στο check-in και στο check-out είναι πολύ σημαντική. Σημαίνει πως οι καλεσμένοι σας μπορούν να βασίζονται πάνω σας και πως δεν θα χαλάσουν οι διακοπές τους αν καθυστερήσει, για παράδειγμα, κάποια πτήση.

#3 Ρωτήστε τους καλεσμένους για τις διατροφικές τους προτιμήσεις Μόλις οι καλεσμένοι σας «κλείσουν» την κράτηση, ρωτήστε τους πως πίνουν τον καφέ τους ή αν έχουν διατροφικούς περιορισμούς. Αν προσφέρετε φρούτα, ρωτήστε ποια φρούτα τους αρέσουν ώστε να προμηθευτείτε αυτά. Αυτό θα τους κάνει να νιώσουν πολύ ιδιαίτεροι.

#4 Αφήστε γραπτές οδηγίες για τις ηλεκτρικές συσκευές Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν χωρίς να χρειάζονται πολλές τηλεφωνικές επικοινωνίες και θα κάνει την εμπειρία τους στο σπίτι σας πιο ευχάριστη.

#5 Δώστε τους πληροφορίες για το τι μπορούν να κάνουν στην περιοχή Αφήστε στο σπίτι οδηγούς της πόλης, πληροφορίες για τις συγκοινωνίες και τις μεταφορές, τα μουσεία, τα εστιατόρια της περιοχής και τα μπαρ. Θα το εκτιμήσουν ιδιαίτερα.

#6 Κάντε τους ένα σύντομο tour Όταν φτάσουν ξεναγήστε τους στο σπίτι και εξηγήστε τους που μπορούν να βρουν τα διάφορα πράγματα που θα χρειαστούν όπως πετσέτες, σαμπουάν, χαρτιά κλπ.

#7 Βάλτε απαλή μουσική Βάλτε μουσική απαλή και σε χαμηλή ένταση για να υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα στον χώρο σας.

#8 Δημιουργήστε ενδιαφέρουσα διακόσμηση Διακοσμήστε τον χώρο με έργα τέχνης, έπιπλα και παπλώματα που έχουν οπτικό ενδιαφέρον. Αν οι καλεσμένοι σας ήθελαν να μείνουν σε ένα βαρετό ξενοδοχείο δεν θα αναζητούσαν τη διαμονή τους στο Airbnb.

#9 Επενδύστε στον φωτισμό Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα στο σπίτι σας είναι ο φωτισμός. Επιλέξτε απαλό και διάχυτο φωτισμό που θα δημιουργήσει μια φιλόξενη αίσθηση στον χώρο ακόμα και αν δεν είστε εκεί.

#10 Καθαρίστε, καθαρίστε και… καθαρίστε! Δεν υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από την καθαριότητα αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση. Καθαρίστε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και θα δείτε πως οι καλεσμένοι σας θα ανταμείψουν γράφοντας τις καλύτερες κριτικές.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs