Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

10 πράγματα που ερωτεύεται μια γυναίκα σε έναν άντρα


Κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του ιδιαίτερα γούστα, τις δικές του προτιμήσεις, τις δικές του αισθητικές προτεραιότητες...
, τα δικά του στάνταρ σε σχέση με τον ιδανικό σύντροφο.
Και είναι ακριβώς ο λόγος που εσύ ερωτεύτηκες «αυτόν» και η κολλητή τον «άλλον». Υπάρχουν ωστόσο μερικά ανδρικά στοιχεία που φαντάζουν ακαταμάχητα στην πλειοψηφία του γυναικείου και γκέι πληθυσμού. Σας παρουσιάζουμε τα 10 πιο ερωτεύσιμα χαρακτηριστικά ενός άντρα. Όχι με αξιολογική σειρά.01. Χείλια, μάτια, πρόσωπο:

Η πρώτη εντύπωση, οι πρώτες φαντασιώσεις. Πώς μπορεί να φιλάει με αυτές τις χειλάρες; Πώς με καρφώνει με αυτές τις ματάρες ο άτιμος; Τέτοια… Ωστόσο, δεν μένουμε πολύ σε αυτό το κομμάτι, όπως δεν μένουμε και στο δέμας. Κοντός – μποϊλής, χοντρός – λιγνός, ογκώδης – ψευτένιος; Κλάιν! Τα βλέπεις, ναι, αλλά μετά δεν τα «ξαναβλέπεις».02. Ουλές.

Οι «σημαδεμένοι» έχουν μεγάλο σουξέ. Ίσως επειδή δημιουργούν την εντύπωση του μυστηριώδη περιθωριακού, του αμάσητου «αλήτη», αυτού που κυλίστηκε στο βούρκο και βγήκε αλώβητος, με μία μόνο γρατζουνιά. Και εννοείται ότι δίπλα μας θα νοικοκυρευτεί! Δεν φταίμε εμείς, έτσι «εξηγεί» τις ουλές η τιβί και ο σινεμάς (σκεφτείτε Τζόνι Ντεπ, θυμηθείτε τον Ντίλαν από το «Beverly Hlills«), ενώ στην πραγματική ζωή ο άλλος είναι ένας φλώρος ολκής, που, όταν ήταν μικρός, έπεσε από το ποδηλατάκι με τις βοηθητικές και έκανε 5 ράμματα.03. Χέρια, δάκτυλα, μπράτσα:

Στα χέρια, διίστανται οι απόψεις. Άλλες τα θέλουν δουλεμένα, ροζιασμένα, του χειρώνακτα, που πιάνει την πέτρα και τη στύβει. Άλλες τα θέλουν απαλά, του διανοούμενου ή του γραφιά. Μα έτσι, μα αλλιώς, τα ανδρικά χέρια πρέπει να είναι μεγάλα (χερούκλες), τα δάκτυλα μακριά, τα νύχια περιποιημένα, και όλο το πακέτο έτοιμο να δώσει σωστά και πολλά χάδια. Στα μπράτσα, υπάρχει ομοφωνία. Να είναι μούσκουλα μούσκουλα, όχι μπρατσάκια. Να σε πιάσουν, και να σε σφίξουν, και να αναστενάξεις (θε μου, σχώρα με). Επίσης, μας γοητεύουν οι πεταγμένες φλέβες, οι εμφανείς, μάλλον γιατί υποδηλώνουν πολύ πάτημα στο γυμναστήριο, δύναμη, ικμάδα, ρώμη, αντρίλα!04. Να μυρίζει ωραία.

Όχι η κολόνια του, η δική του ιδιαίτερη οσμή να είναι ευχάριστη. Αν δεν είναι μυροβλύτης σαν τον Άγιο Δημήτριο, η μυρωδιά του είναι ένας συνδυασμός ιδρώτα, ορμονών, απορρυπαντικού με το οποίο πλύθηκαν τα ρούχα του και φυσικά ενός ωραίου αρώματος. Ακούγεται μπλιαξ η σύνθεση, αλλά δεν είναι έτσι. Επιστήμονες δεν είμαστε, αλλά κάτι χημικό συμβαίνει και προκύπτει κάτι το ωραίον. Δεν είναι τυχαίο που όλες θέλουμε μετά τον έρωτα να φοράμε το t-shirt ή το πουκάμισό του.05. Έχει ωραία φωνή.

Βαθιά, μπάσα. Θέλεις να σκύβει συνέχεια στο αυτί σου και να σου ψιθυρίζει γλυκόλογα.06. Ντρέπεται μπροστά σου, και κοκκινίζουν τα μαγουλάκια του, και χαμηλώνει το βλέμμα του, και δείχνει τόσο γλυκούλης!

Την ίδια στιγμή μας ενθουσιάζει και η ακλόνητη αυτοπεποίθηση στους άντρες. Άντε βγάλε άκρη…07. Αγαπά τα ζώα.

Έχει σκύλο και τον βγάζει βόλτα, χαϊδεύει γατάκια στα παρκάκια, ταΐζει παπαγάλους. Ξεχειλίζει από ζεστασιά και αισθήματα ένας φιλόζωος άντρας στα μάτια μας. Σημείωση, ο Γονίδης είχε κάποτε βόα – πόσο αγαπούλης!


08. Είναι καλός στη μαγειρική.

Ρίχνει στο τηγάνι μπρόκολο και αμύγδαλο, φοινόκιο και λαβράκι, και ετοιμάζει σε λίγα λεπτά, για σένα, ένα στρούντελ μούρλια. Γνωστό, ο έρωτας περνάει από το στομάχι!


09. Είναι ευφυής.

Και πετυχημένος με ό,τι καταπιάνεται. Ναι, η εξυπνάδα είναι αφροδισιακό, ενώ η βλακεία… βλακεία (μα όλα εγώ πια;)


10. Έχει χιούμορ, είναι αστείος, σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι.

Έχεις βρει το κλειδί της μακροζωίας και της ευτυχίας μαζί του. Πώς να μην κολλήσεις!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs