Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Μυστήριο με το θάνατο 18χρονου μοντέλου - Έπεσε γuμνή από το μπαλκόνι 20ου ορόφου


Το 18χρονο μοντέλο Ivana Smit έπεσε από μπαλκόνι διαμερίσματος στον 20ο όροφο στη Μαλαισία, ενώ ...
διασκέδαζε σε πάρτι, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια της, η οποία ζητά την παρέμβαση της Interpol για να διερευνήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. 
Το μυστήριο στην υπόθεση είναι πως το νεαρό μοντέλο έπεσε από το μπαλκόνι γυμνό.

Η ολλανδικής καταγωγής Ivana Smit είχε γίνει πολύ γνωστή στη Μαλαισία τα τελευταία 5 χρόνια. Το μοιραίο βράδυ επισκέφθηκε το διαμέρισμα ζευγαριού στις 5 τα ξημερώματα την περασμένη Πέμπτη.

Αρκετές ώρες αργότερα βρέθηκε το πτώμα της γυμνό. Η αστυνομία αναφέρει πως δεν υπήρχαν εγκληματικά στοιχεία. Οι γονείς της ωστόσο έφτασαν στη χώρα και έχουν έρθει ήδη σε επαφή με την Interpol.


Σύμφωνα με τη Mirror, o παππούς της Hendrik Smit, που ζει στην Penang και μεγάλωσε την Ivana, δήλωσε ότι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έπεσε από τον 20ο όροφο και το πτώμα βρέθηκε στον 6ο. «Βρέθηκε εκεί γυμνή. Που είναι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της; Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εγκληματικά στοιχεία στον θάνατό της. Φυσικά δεν πιστεύουμε την εκδοχή της αστυνομίας γιατί δεν μπορούν να μας δώσουν φωτογραφίες ή μια αναφορά από το σημείο. Ο πατέρας της Ivana έχει έρθει σε επαφή με τον Ολλανδό πρέσβη και την Interpol».


Ο πατέρας της Marcel Smit υποστηρίζει πως η Ivana, που δούλευε ως μοντέλο για τη Chanel και άλλα διάσημα brands, δεν είχε λόγο να πηδήξει, ούτε θα μπορούσε να πέσει από ατύχημα στο συγκεκριμένο μπαλκόνι.

«Περίπου στις 10 πρέπει να έπεσε από τον 20όροφο. Πώς είναι δυνατό; Είναι περίεργο που δεν βρέθηκε μέχρι τις 3. Είναι ψηλή, 1.81, αλλά το κάγκελο είναι 1.2 μέτρα. Μόνο αν σκύψεις πέφτεις. Δεν έπεσε ούτε πήδηξε».


Σύμφωνα με την οικογένειά της, στο αίμα της βρέθηκαν αλκοόλ και έκσταση. «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα. Βρέθηκαν τα ρούχα της αλλά όχι τα παπούτσια και τα εσώρουχά της. Η αστυνομία δεν κοίταξε το κινητό της και η έρευνα τους δεν αποκαλύπτει αν πήρε ναρκωτικά όσο ήταν ζωντανή. Θέλουμε πλήρη έρευνα», δήλωσε ο θείος της Fred Agenjo.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs