Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2017

Μαρία Σολωμού: Τι δήλωσε για της φήμες του χωρισμού της από τον Πάνο Μουζουράκη - Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της, σε νυχτερινή εκπομπή


Η Μαρία Σολωμού, στο πλαίσιο της συνέντευξης που έδωσε στον Γιώργο Λιάγκα, απάντησε και για τις ...
φήμες περί χωρισμού από τον Πάνο Μουζουράκη που υπήρχαν από το καλοκαίρι.

Όπως τόνισε η γνωστή ηθοποιός, αυτή τη στιγμή είναι μαζί, ωστόσο, ο Μουζουράκης θα φύγει τον Φεβρουάριο για την Αμερική.

«Ναι, είμαστε μαζί. Εν πάση περιπτώσει, δεν έχω κανένα λόγο να απαντήσω σε κάτι, το οποίο το θεωρώ αυτονόητο και το οποίο στηρίζεται σε κάτι, το οποίο κάποιοι δεν είχαν δουλειά το καλοκαίρι και είπαν “α, η Σολωμού στην Αντίπαρο. Γιατί δεν είναι ο Μουζουράκης μαζί; Άρα χώρισαν”.

Σε ένα μήνα κλείνουμε οκτώ χρόνια. 100.000 κρίσεις, όχι μία και δύο. Αλλά γιατί δεν συμπίπτουν οι κρίσεις μας με τους ανθρώπους που τις γράφουν; Θυμώνω με αυτό. Αυτή η παραφιλολογία ξεκίνησε από λάθος βάση όλη και χτίστηκε ένα βουνό γύρω από αυτό. Εμείς δεν είπαμε κουβέντα και χτιζόταν όλο αυτό και αυτό με τσαντίζει.

Ο Πάνος θα φύγει τον Φεβρουάριο και προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά από πέρυσι. Μου είπε να πάω μαζί του και είπα “όχι”, λόγω του παιδιού. Δεν μπορώ να προεξοφλήσω κάτι τώρα, δηλαδή, “θα χωρίσουμε”, “όχι, δεν θα χωρίσουμε”», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Σολωμού.


Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Σολωμού:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs