Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Εγκρίθηκε από τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Αθηνών ο προϋπολογισμός του 2018


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου ενέκρινε ...
τον προϋπολογισμό του ερχόμενου έτους, 
στον οποίο προβλέπονται τα έσοδα που θα προκύψουν από τους 3.00 και πλέον πλειστηριασμούς που θα διεξαχθούν μόνο στην Αθήνα. 

Ειδικότερα, σήμερα το απόγευμα ξεκίνησε η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, κ.λπ. και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ενέκρινε με ψήφους 7 υπέρ και 2 κατά τον απολογισμό και τον ισολογισμό του 2017, όπως και τον προϋπολογισμό του 2018. 

Κατά τις εργασίες του ΔΣ αναλύθηκαν τα έσοδα που περιλαμβάνονται στον προϋπολογισμό του 2018 και προέρχονται κατά κανόνα από τους πλειστηριασμούς οι οποίοι θα διεξαχθούν μέσα στο ερχόμενο έτος. 

Μόνο στην Αθήνα οι προγραμματισμένοι πλειστηριασμοί για το ερχόμενο έτος ξεπερνούν, προς το παρόν, τους 3.000.

Στην είσοδο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών, κ.λπ. από το απόγευμα ήταν συγκεντρωμένοι μέλη του κινήματος «Δεν Πληρώνω», αλλά και η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σύμφωνα με την πρώην πρόεδρο της Βουλής: «Το ΔΣ συνεδριάζει μολονότι δεν είναι νόμιμα συγκροτημένο καθώς υπάρχουν παραιτήσεις πέντε μελών. Ένα από τα θέματα είναι ο προϋπολογισμός του 2018 με τον οποίο θέλουν να περάσουν παράνομα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Έχουν προϋπολογίσει χιλιάδες πλειστηριασμούς για το 2018».

Ακόμη, η πρώην πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του ΔΣ του Συλλόγου ως δικηγόρος της συμβολαιογράφου Έλενας Καραγεωργοπούλου η οποία είναι πλέον μέλος του ΔΣ, μετά τις παραιτήσεις των 5 μελών της μειοψηφίας.

Η Έλενα Καραγεωργοπούλου είναι το μόνο αναπληρωματικό μέλος που αποδέχθηκε να πληρώσει μια από τις 5 κενές θέσεις των παραιτηθέντων της μειοψηφίας.

Google+ Followers