Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Τα 6 πιο τρελά σκηνικά με σeξουαλικούς τραυματισμούς (pics)


Αντρικό περιοδικό ρώτησε γιατρούς για τους τραυματισμούς πάνω σε σeξ που έχουν αντιμετωπίσει και τα όσα διηγήθηκαν ήταν ...
καταπληκτικά.




Το σeξ είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που υπάρχουν στην ζωή, αρκεί βέβαια να αποφεύγονται οι υπερβολές, οι οποίες πολλές φορές μπορεί να οδηγούν σε κωμικές, αλλά και τραυματικές καταστάσεις...

Αυτές λοιπόν επιχείρησε να εντοπίσει το Men's Health, το οποίο έκανε μία έρευνα, ζητώντας από διάφορους γιατρούς να διηγηθούν κάποια από τα πιο τρελά περιστατικά που έχουν αντιμετωπίσει.


Ιδού λοιπόν οι εμπειρίες τους...

1. Gabe Wilson (Τέξας): «Μία φορά ανέλαβα μία γυναίκα, η οποία είχε μέσου βαθμού εγκαύματα στο γεννητικό της όργανο. Ο παρτενέρ της είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα καυτερού φαγητού και στα προκαταρκτικά της είχε κάνει στοματικό έρωτα, κάτι που σε συνδυασμό με την τριβή της προκάλεσε αυτό το πρόβλημα».

2. Joshua Zuckerman (Νέα Υόρκη): «Κατά καιρούς έχω κληθεί να βγάλω από τον πρωκτό ανθρώπων διάφορα ξένα σώματα. Αυτά όμως που θυμάμαι πάντα είναι μία ροζ softball και μία πατάτα αρκετά γενναίου μεγέθους».


3. David Meyers (Καλιφόρνια): «Μία μέρα που ήμουν στα επείγοντα ήρθε ένα ζευγάρι με την γυναίκα να κρατάει την κοιλιά της, λες και ήθελε να πάει στην τουαλέτα, έχοντας μεγάλους πόνους στην βουβωνική χώρα. Της έκανα κάποιες εξετάσεις και τότε μου αποκάλυψαν την αλήθεια. Εκείνη η ημέρα ήταν η πρώτη που μπόρεσαν να είναι οι δυο τους χωρίς το νεογέννητο μωρό τους και είπαν να πειραματιστούν με popping candy (σ.σ αυτά τα ζαχαρωτά που σου έσκαγαν στο στόμα). Όταν όμως ο άντρας άρχισε να κάνει στοματικό σeξ στην γυναίκα, αυτά άρχισαν να σκάνε προκαλώντας ένα επώδυνο ερεθισμό, πρήξιμο και κάψιμο.


4. Robert Hartman (Ιλινόις): «Μία μέρα στο νοσοκομείο ένα ζευγάρι με τον άνδρα να έχει σπάσει το πέος του από ένα πέσιμο. Όλοι ξέρουμε όμως πως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να γίνει, οπότε ζήτησα από την γυναίκα του να βγει έξω. Τότε λοιπόν όταν μείναμε οι δυο μας, ο άνδρας μου αποκάλυψε πως το είχε πάρει σε μία στιγμή έντασης με μία πόρνη».


5. Robert Hartman (Ιλινόις): «Μία μέρα στο Κολέγιο που διδάσκω είχε έρθει ένας πρωτοετής με πρησμένο πέος, το οποίο είχε γδαρσίματα. Μετά από πολλές ερωτήσεις μου αποκάλυψε πως μία άλλη κοπέλα από το ίδιο έτος του είχε κάνει στοματικό έρωτα, φορώντας σιδεράκια».


6. Robert Hartman (Ιλινόις): «Ένας 60χρονος με είχε επισκεφτεί επειδή η βέρα του είχε κολλήσει στο πέος του και δεν έβγαινε. Ο συγεκριμένος έπασχε από στυτική δυσλειτουργία και διάβασε οτι με αυτό τον τρόπο θα έλυνε το πρόβλημά του. Το αίμα δεν μπορούσε να πάει στο υπόλοιπο σώμα του, το πέος του άρχισε να πρήζεται και να νεκρώνει. Τελικά με την βοήθεια ενός ειδικού εργαλείου καταφέραμε να βγάλουμε την βέρα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs