Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Δύο μετάλλια για τον Α. Βαζαίο


Ο Ανδρέας Βαζαίος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης 25άρας πισίνας, για...
την ελληνική αποστολή.




Στη διοργάνωση που φιλοξενήθηκε στην Κοπεγχάγη, κατάφερε να ανέβει δύο φορές στο βάθρο, κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο τόσο στα 200 μ. μικτή ατομική, όσο και στα 200 μ. πεταλούδα, ενώ στην πορεία του σημείωσε και πανελλήνια ρεκόρ.

«Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία μου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κοπεγχάγης, τόσο για τα δύο μετάλλια όσο και από τις επιδόσεις και τα πανελλήνια ρεκόρ που πέτυχα. Φάνηκε πως στις κούρσες των 200μ. ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος από αυτές των 100μ.», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Βαζαίος, ενώ πλέον τώρα έχει βάλει στο στόχαστρο το βάθρο και στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 50άρας πισίνας, το καλοκαίρι.

Συνολικά, οι 4 Ελληνες κολυμβητές που μετείχαν στους αγώνες σημείωσαν 12 πανελλήνια ρεκόρ Ανδρών και ένα Παίδων, ενώ ελληνική παρουσία υπήρχε σε τέσσερις τελικούς αγωνισμάτων. Μάλιστα, πολύ καλή παρουσία έκανε ο Κριστιάν Γκολομέεβ, ο οποίος ήταν έκτος στον τελικό των 50 μ. ελεύθερο, ενώ την 8η θέση στα 100 μ. ύπτιο πήρε ο Απόστολος Χρήστου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs