Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Μυστήριο με την πατροκτονία στην Κρήτη! Ο γιος στη φυλακή, σύζυγος και κόρη άφαντες στην κηδεία


Συγκλονισμένη και χωρίς να μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί εμφανίζεται η κόρη του ...
61χρονου Νίκου Σάλιαρη, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα χέρια του γιου του το βράδυ των Χριστουγέννων, στην περιοχή της Φορτέτσας.
Η ίδια, μιλώντας αποκλειστικά στο ekriti.gr, δήλωσε ότι πληροφορήθηκε το τραγικό γεγονός από τις ειδήσεις και όχι από τις επίσημες Αρχές.

«Η μητέρα μου κι εγώ μάθαμε τι συνέβη από τις ειδήσεις, αρκετές ώρες μετά. Δεν μας ενημέρωσε ούτε η Αστυνομία ούτε κανείς», εξηγεί η σοκαρισμένη γυναίκα. Εξαιτίας αυτής της καθυστέρησης, η ίδια δεν κατάφερε σήμερα να βρίσκεται στην κηδεία του πατέρα της.

«Αν είχα ενημερωθεί νωρίτερα, θα προλάβαινα να βρω εισιτήρια, κάτι που δεν έγινε τώρα» δήλωσε στο ekriti. Για τον ίδιο λόγο δεν πρόλαβε να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της και η μητέρα της.

Όπως δήλωσε στο ekriti.gr, για την ώρα δεν θέλει να πει κάτι άλλο καθώς ούτε εκείνη αλλά ούτε και η μητέρα της έχουν πλήρη εικόνα για τα όσα έγιναν.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει από την ιατροδικαστική εξέταση, ο 61χρονος έφερε ελαφρές εκχυμώσεις, κάτι που δείχνει πως προσπάθησε να αντισταθεί ωστόσο λόγω της μέθης στην οποία βρισκόταν δεν τα κατάφερε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs