Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ξύλο μεταξύ ποδοσφαιριστών για ασήμαντη αφορμή - Σε αγώνα στη Σκωτία


Δεν χρειάζεται και πολύ να μετατραπεί σε φωτιά μια «σπίθα», αν για κάποιον λόγο τα νεύρα είναι τεντωμένα παραπάνω από το κανονικό. ...



Κάτι τέτοιο συνέβη και στην αναμέτρηση της Χαρτς με τη Χάμιλτον, όπου οι παίκτες των δύο ομάδων ήρθαν στα χέρια για ασήμαντο λόγο, είναι η αλήθεια.

Σε ένα πλάγιο που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι, στους οποίους αγωνίζονται και οι Έλληνες Γιάννης Σκόνδρας και Γιώργος Σαρρής, ο βοηθός προπονητή της γηπεδούχου, Όστιν ΜακΦι, πήρε την μπάλα και αντί να τη δώσει στον Ντάριαν ΜακΚίνον, την πέταξε μακριά του.

Στην προσπάθεια του μέσου της Χάμιλτον να πάρει την μπάλα, οι δύο άνδρες βρέθηκαν στο ταρτάν και εκεί ήταν που ξέσπασε ο καυγάς. Παίκτες και τεχνικά επιτελεία συμμετείχαν σε αυτόν, άλλοι για να ρίξουν και εκείνη καμία «ψιλή» και άλλοι να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Κάτι που τελικά έγινε, με την επέμβαση και αστυνομικών.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης έστειλε τον ΜακΦι στις εξέδρες, για να κάνει παρέα με τον πρώτο προπονητή της Χαρτς, Κρεγκ Λεβέιν, που είχε αποβληθεί λίγα λεπτά νωρίτερα. Επίσης, στα αποδυτήρια πήγε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο μέσος των «καρδιών», Τζέιμι Μπράντον, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες από το 35’.

Με άλλα λόγια, ήταν λογικό κάποια στιγμή η Χάμιλτον να μπορέσει να πάρει έστω και το «Χ» κόντρα στη Χαρτς που προηγήθηκε. Για την ιστορία, το τελικό σκορ ήταν 1-1…

Δείτε το περιστατικό:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs