Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ένας υπέροχος παππούς κρατάει συντροφιά σε πρόωρα μωρά που οι γονείς τους δεν γίνεται να είναι συνέχεια μαζί τους


Αυτός ο παππούς «θησαυρός», κρατάει στην αγκαλιά του τρυφερά, πρόωρα μωράκια που βρίσκονται ...
στις μονάδες εντατικής θεραπείας νοσοκομείου της Ατλάντα.
Τα βρέφη είναι πολύ αδύναμα κι εύθραυστα και δεν μπορούν να πάνε σπίτι τους αν δε δυναμώσουν.

Ο συνταξιούχος David Deutchman, επισκέπτεται 2φορές την εβδομάδα τα τελευαταία 12 χρόνια το νοσοκομείο.

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη, με ανυπομονησία προσφέρει την αγκαλιά του εθελοντικά σε κάθε μωράκι που τον χρειάζεται. Τους λέει τραγούδια, τα κουνάει και τα νανουρίζει στα χέρια του. Τους προσφέρει την αγάπη του με τον πιο τρυφερό τρόπο.

“Μερικοί από τους φίλους μου, με ρωτούν τι κάνω εδώ. Κι εγώ τους λέω, “Κρατώ μωρά στην αγκαλιά μου και είναι υπέροχο! ». Εκείνοι μου λένε: «Μα γιατί το κάνεις αυτό; », είπε ο Deutchman.

“Μερικοί άνθρωποι απλά δεν καταλαβαίνουν το είδος της ανταμοιβής που παίρνω όταν κρατώ ένα μωρό σαν αυτό.”


Λόγω της χαλαρής και τρυφερής του συμπεριφοράς με τα μωρά, έγινε γνωστός ως ο “Παππούς με τη ζεστή καρδιά”. Μιλάει στα μωρά με έναν πολύ γλυκό τόνο.

Μια μέρα ο David Deutchman τραγουδούσε στα μικρά παιδιά, “είσαι η ηλιαχτίδα μου, η μοναδική μου ηλιαχτίδα …” και κάποιος τον κατέγραψε σε βίντεο.

Παραδέχεται ότι η διάθεσή του για να φροντίζει τα μικρά παιδιά, είναι πηγαία κι αυθόρμητη και ότι αγαπά κάθε λεπτό που περνάει με τα παιδιά.

Ο Deutchman κάποια στιγμή κρατούσε στην αγκαλιά του τον Logan Brulette, ένα μωρό που είχε γεννηθεί στις 25 εβδομάδες, όταν έφτασε η μαμά του Logan, MaryBeth Brulette και είδε έναν ξένο να κρατάει το μωρό της.Τότε τον ρώτησε: “Ποιος είσαι εσύ;”

«Είμαι ο παππούς με τη ζεστή καρδιά», απάντησε ο Deutchman. Όταν συνειδητοποίησε ότι όλα ήταν υπό έλεγχο με αυτόν τον ενθουσιασμένο γέρο, θυμήθηκε: “Όλο μου το άγχος έφυγε και ήμουν γεμάτη χαρά”.

Για έξι εβδομάδες, η Brulette πήγαινε καθημερινά στο νοσοκομείο, που απείχε δύο οδηγικές ώρες από το σπίτι της, για να επισκεφτεί το μωρό της, που γεννήθηκε περίπου 879 γραμμάρια. Όταν έμαθε ότι το νοσοκομείο έχει έναν τόσο καλό άνθρωπο, όπως ο Deutchman, για να φροντίζει τα μωράκια, ήταν πράγματι για εκείνη μεγάλη ανακούφιση.


Ο Deutchman είπε: «Κάθε μέρα έρχομαι εδώ και δεν ξέρω ποια παιδιά θα συναντήσω, τι γονείς θα συναντήσω, ποια θα είναι τα προβλήματα της υγείας τους και πώς θα μπορώ να βοηθήσω. Παρ’ όλα αυτά είναι υπέροχο για μένα. ”

Η Logan μοιράστηκε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του Deutchman, με το μωρό της και πολλές μητέρες σχολίασαν ότι και τα δικά τους παιδιά είχαν επίσης την τύχη να τα φροντίσει ο “Παππούς με τη ζεστή καρδιά”. Μοιράστηκαν την βαθιά τους εκτίμηση για την καλοσύνη του Deutchman.

Ένας χρήστης του Facebook έγραψε: “Φρόντισε το μωρό μας για αμέτρητες ώρες. Τι υπέροχο δώρο και πόσο μεγάλη ευλογία είναι να μοιράζεται κανείς την αγάπη του με τους άλλους. ”

“Ο David φρόντισε και τη δική μας κόρη, τη Madilyn, όταν ήταν στο νοσοκομείο. Είναι γλυκύτατος και του είμαστε πολύ ευγνώμονες για την καλοσύνη του», έγραψε ένας άλλος.

Δυο γονείς έγραψαν: “Ο David κρατούσε τον γιο μου κάθε Τετάρτη πρωί κατά τη διάρκεια της 4μηνης παραμονής μας στο νοσοκομείο. Θα κατέχει πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μας. Τον αγαπάμε.”

Ακόμη και η κόρη του Deutchman απάντησε στη φωτογραφία του πατέρα της κι έγραψε: «Ξέρω τον David ως έναν ξεχωριστό άνθρωπο εδώ και 53 χρόνια. Είναι ο μπαμπάς μου! Διαβάζοντας τα χιλιάδες σχόλια και να βλέποντας την αγάπη σας, συγκινήθηκε ολόκληρη η οικογένειά μας. Σας ευχαριστώ που εκτιμήσατε τον πατέρα μου. Αγαπάει πραγματικά αυτό που κάνει “.

Δείτε το βίντεο:

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs