Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Αποζημίωση μαμούθ ζητά ο τραγικός πατέρας από τον ιδιοκτήτη των Jumbo - 4 εκατ. ευρώ ζητά η οικογένεια Πατμάνογλου από τον mr Jumbo.


Η οικογένεια του Υπάτιου Πατμάνογλου, του άνδρα που είδε να χάνονται μπροστά στα μάτια του, η γυναίκα και το παιδί του...
, στο τραγικό δυστύχημα του Φεβρουαρίου του 2017 στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, κατέθεσε αγωγή 4 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από εκείνη του Απόστολου Βακάκη, 
ιδιοκτήτη της αλυσίδας Jumbo, ο γιος του οποίου προκάλεσε το δυστύχημα, χάνοντας και ο ίδιος τη ζωή του σ' αυτό.

Η αγωγή αναμένεται να συζητηθεί τον Φεβρουάριο του 2018, ενώ προσφεύγοντες εμφανίζονται ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου, οι γονείς του, οι γονείς της γυναίκας του, τα αδέρφια της και οι προγιαγιάδες του γιου του Παύλου. Η αγωγή στρέφεται κατά του Απόστολου Βακάκη, των δυο παιδιών του, αλλά και της ασφαλιστικής εταιρείας του οχήματος, ζητώντας το ποσό για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και για τα έξοδα που προκλήθηκαν από το δυστύχημα.

Ο ίδιος ο Υπάτιος Πατμάνογλου αξιώνει το ποσό των 2.012.636 ευρώ, με τα υπόλοιπα χρήματα να διεκδικούνται από τα άλλα μέλη της οικογένειας, για την οδύνη που επέφερε σε αυτούς ο θάνατος της Αποστολίας και του γιου του Παύλου. Στρέφονται κατά της οικογένειας, η οποία αποτελεί τους κληρονόμους του θανόντα Γιώργου Βακάκη, καθώς δεν έχουν αποποιηθεί την κληρονομιά που τους αφήνει σε ιδιόγραφη διαθήκη εκείνος, τρεις μόλις μήνες πριν χάσει τη ζωή του στο δυστύχημα της Εθνικής.

Σε αυτή αναφέρεται χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τη RealNews: «Πέραν του σπιτιού μου στο Θησείο, σήμερα ο πατέρας μου μου δώρισε ένα πολύ μεγάλο ποσό και αισθάνομαι πολύ μεγάλη ευθύνη για αυτό. Αν πάθω κάτι, τα χρήματα που θα έχω να επιστραφούν στον πατέρα μου, αλλά αφού πάρει πρώτα η μητέρα μου, την οποία υπέραγαπώ, το 1/3 από αυτά. Και επειδή η μικρή μου αδερφή δεν έχει η γλυκούλα σπίτι στο κέντρο, θέλω να πάρει το σπίτι μου, που μου έκανε δώρο ο μπαμπάς μου».
Πηγή: reader.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs