Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Επιβάτης μπήκε κατά λάθος σε αεροσκάφος και το ανάγκασε να επιστρέψει μετά από 4ωρη πτήση!


Αεροσκάφος της All Nippon Airways με προορισμό το Τόκιο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο του ...
Λος Άντζελες, τέσσερις ώρες μετά την απογείωσή του, όταν το πλήρωμα αντιλήφθηκε ότι ένας από τους επιβάτες βρισκόταν σε λάθος πτήση!

Η πτήση NH175 απογειώθηκε στις 21.36 της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) και ενώ βρισκόταν πάνω από τον Ειρηνικό, στα νότια της Αλάσκα, επέστρεψε στο Λος Άντζελες.

«Κατά τη διάρκεια της πτήσης, το πλήρωμα καμπίνας πληροφορήθηκε ότι ένας από τους επιβάτες είχε επιβιβαστεί σε λάθος αεροπλάνο και ενημέρωσε τον πιλότο. Στο πλαίσιο των διαδικασιών ασφαλείας, ο κυβερνήτης αποφάσισε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο αναχώρησης, όπου αποβιβάστηκε ο επιβάτης», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Το τηλεοπτικό κανάλι KTLA ανέφερε ότι άνδρες της ομοσπονδιακής αστυνομίας ανέκριναν τους επιβάτες και ότι υπήρξε μια αναφορά για «πιθανό λαθρεπιβάτη» αλλά δεν έγιναν συλλήψεις.

Με το ίδιο αεροσκάφος ταξίδευε το μοντέλο Κρίσι Τέιγκεν μαζί με τον σύζυγό της, τον μουσικό και ηθοποιό Τζον Λέτζεντ. «Περάσαμε οκτώ ώρες στο αεροπλάνο για να μην πάμε πουθενά. Γιατί έπρεπε να τιμωρηθούμε όλοι εμείς για το λάθος ενός ανθρώπου; Γιατί να μην προσγειωθούμε στο Τόκιο και να στείλουν πίσω αυτόν τον άνθρωπο; Αναρωτιόμαστε γιατί δεν είναι αυτή η καλύτερη λύση. Όλοι μας έχουμε την ίδια απορία», έγραψε η Τέιγκεν στο Twitter.
Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs