Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Η Bild κάνει κίτρινη δημοσιογραφία: Οι Ελληνες δεν αγαπούν τα σκυλιά, εμείς σώσαμε τη Νίκη


Είναι να απορεί κανείς πώς η Bild θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Γερμανίας με πολιτική παρέμβαση και ...
ειδικό βάρος. Σε άρθρο της ασχολείται με το αν οι Ελληνες αδιαφορούν για τα αδέσποτα σκυλιά και πώς Γερμανοί τουρίστες εντόπισαν στον Κηφισό τη σκυλίτσα Νίκη και την έσωσαν.


Συγκεκριμένα η Bild γράφει:

«Επιτρέψτε μας να σας συστήσουμε τη Νίκη. Η σκυλίτσα βρέθηκε εντελώς εκτεθειμένη στην Εθνική Οδό. Ήταν φρικτά αδυνατισμένη ενώ είχε και μία επικίνδυνη και επώδυνη μόλυνση στο αυτί. Γερμανοί τουρίστες την εντόπισαν και την έφεραν στη Γερμανία.

Η Νίκη τώρα φιλοξενείται στο Sonnenhof (χώρος φιλοξενείας αδέσποτων σκύλων), όπου έχει ήδη αρχίσει να παίρνει βάρος, ενώ απολαμβάνει τη ζωή της σε συνθήκες ελευθερίας, χωρίς φόβο και πείνα. Οι λοιμώξεις της έχουν αντιμετωπιστεί με επιτυχία και έχουν ήδη υποχωρήσει.

Η Νίκη είναι ένα φιλικό σκυλί που λαχταρά για αγάπη και στοργή. Θέλετε να της τη δώσετε;» ρωτά η εφημερίδα τους αναγνώστες και δίνει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον χώρο φιλοξενίας Sonnenhof, αφήνοντας ξεκάθαρα αιχμές για την "ανυπαρξία" αισθημάτων και δομών των Ελλήνων που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να φροντίσουν την... Νίκη. 


Μετάφραση enikos.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο