Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Χαμός στο «Ελ. Βενιζέλος» με την άφιξη του Μιραλάς - Την νύχτα μέρα έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού με δεκάδες καπνογόνα


Με το εντυπωσιακό βίντεο της ΠΑΕ Ολυμπιακός που αποτύπωσε την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι ερυθρόλευκοι οπαδοί...
στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το βράδυ της Κυριακής εξέφρασε το «ευχαριστώ» του ο Κέβιν Μιραλάς.




«Σας ευχαριστώ για την απίστευτη υποστήριξη» έγραψε ο Βέλγος επιθετικός στη λεζάντα του βίντεο διάρκειας 61 δευτερολέπτων στο οποίο φαίνεται το αεροδρόμιο να έχει γίνει ένα μικρό «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μιραλάς επέστρεψε με... άγριες διαθέσεις στην Ελλάδα καθώς υποσχέθηκε στους ερυθρόλευκους πολλά γκολ και το πρωτάθλημα.

Από τις πρώτες δηλώσεις του δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι αναφορές στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ευχαρίστησε για όσα έκανε προκειμένου ο ίδιος να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Ο πρόεδρος έκανε τα πάντα για να γυρίσω στο σπίτι μου. Αυτό το κλαμπ είναι το σπίτι μου, ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα, να βάλω πολλά γκολ και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Βέλγος κι απευθυνόμενος στον κόσμο συμπλήρωσε: «Θέλω να τους ευχαριστήσω που δεν με έχουν ξεχάσει κι εγώ φυσικά τους έχω στην καρδιά μου. Περιμένω να παίξω ξανά μπροστά τους, να σκοράρω και να πανηγυρίσουμε τίτλους με τον Ολυμπιακό».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs