Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Πρώην πoρνοστάρ διδάσκει μαθηματικά σε πανεπιστήμιο της Ρώμης (pics & vid)


Η αποκάλυψη του «ένοχου» παρελθόντος του νυν καθηγητή μαθηματικών έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην ιταλική μαθητική κοινότητα. ...




Ο Ruggero Freddi, γνωστός στους πoρνογραφικούς κύκλους ως Carlos Masi, έκανε λαμπρή καριέρα στις ΗΠΑ, ως πρωταγωνιστής σε ταινίες πoρνό, με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο.

Όταν το 2013 αποφάσισε να αποσυρθεί από την καριέρα του στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου πήρε το πτυχίο του στα μαθηματικά κι αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της μεταλαμπάδευσης των γνώσεών του στους φοιτητές του πανεπιστημίου La Sapienza University της Ρώμης.


Κανένας από τους μαθητές ή τους συναδέλφους του δεν είχε υποψιαστεί κάτι για το παρελθόν του μέχρι τη στιγμή που διέρρευσε ένα βίντεο, που έδειχνε ημίγυμνο των καθηγητή να ποζάρει στον φακό.

Κάποιοι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του καθηγητή, τον πρώην πoρνοστάρ Carlo Masi, ενώ δεν άργησε να έρθει κι η επιβεβαίωση μετά την έρευνα ντόπιων δημοσιογράφων.


Η αποκάλυψη προκάλεσε σάλο στην εκπαιδευτική κοινότητα του πανεπιστημίου της ιταλικής πρωτεύουσας, όμως ο ίδιος δε φαίνεται να πτοείται, δηλώνοντας περήφανος για τις τωρινές αλλά και για τις παλιές επιλογές του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs