Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Πού πρέπει να ταξιδέψεις φέτος σύμφωνα με το ζώδιό σου


Μερικοί μπορεί να βρίσκουν αστεία και ανούσια τα ζώδια, καθώς δεν πιστεύουν ότι οι προβλέψεις βγαίνουν αληθινές. ...



Όλοι μας, όμως, έστω και κρυφά, διαβάζουμε τον ωροσκόπο μας ή ακόμα και των φίλων μας. 

Κάθε σύμβολο του ζωδιακού κύκλου έχει άλλα χαρακτηριστικά και πολλές φορές ταυτιζόμαστε με αυτά καθώς τα βλέπουμε να ισχύουν.

Τα άστρα λένε πολλά για εμάς, τι θέλουμε, τι θα συναντήσουμε κ.α. 

Φέτος, για παράδειγμα, τι πρέπει να κάνεις; Αν θέλεις να ταξιδέψεις, πού θα ήθελες να πας; Ή καλύτερα, που πρέπει να πας, σύμφωνα με το προσωπικό σου ζώδιο;

Η αστρολόγος Janelle Belgrave δίνει ταξιωτικές οδηγίες σε κάθε έναν από εμάς, που πιστεύουμε (ή δεν πιστεύουμε) στα άστρα.


ΚΡΙΟΣ


Αυτή η χρονιά είναι ιδανική για να απολαύσετε τον εαυτό σας. Ένα ταξίδι solo κάπου τροπικά είναι ότι πρέπει, όπως το Phu Quoc, στο Βιετνάμ. Το ψαροχώρι αυτό είναι ανερχόμενος προορισμός. Οι λευκές αμμώδεις παραλίες, τα φρέσκα θαλασσινά και το πλούσιο τροπικό δάσος εγγυώνται τις καλύτερες διακοπές σας. Εναλλακτικά, το Κολοράντο, για τους πιο αθλητικούς.



ΤΑΥΡΟΣ


Το 2018 βγάζει τον Ταύρο από το comfort zone. Φαγητό, κρασί και θέα σας περιμένουν στην Πάρο. Στο γραφικό κυκλαδίτικο νησί θα δεις την υπέροχη αρχιτεκτονική και θα απολαύσεις τον τρόπο ζωής. Για τους λάτρεις του κρασιού, το Paso Robles στην Καλιφόρνια είναι ιδανικό.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Πάρτε λεξικό και φύγατε για Μαρακές. Θα μάθετε για την κουλτούρα, θα συναναστραφείτε με τους ντόπιους, θα δοκιμάσετε την κουζίνα και τα μπαχαρικά του Μαρόκου. Πιο μακριά, μπορείς να φτάσεις ως το Σαν Φρανσίσκο για να γνωρίσεις την υπέροχη αυτή πόλη.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Το Bodrum της Τουρκίας ενδείκνυται για τους Καρκίνους φέτος. Η ειδυλλιακή ριβιέρα προσφέρεται για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ο Άγιος Δομίνικος, από την άλλη, δίνει μια γεύση περιπέτειας.



ΛΕΩΝ


Το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο, όπου γίνεται το μεγαλύτερο πάρτυ του κόσμου, είναι το ιδανικό μέρος για να δείξετε τη ζωντάνια και τη μεγαλοπρέπειά σας. Μουσική, κοστούμια, χορός είναι για εσάς. Θα περάσετε καλά και στο Μαϊάμι. Τα μοντέρνα κτήρια, τα κλαμπ και οι άνθρωποι ανταποκρίνονται στα θέλω σας. 



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Το μαγευτικό Jaipur της Ινδίας, με τα χρώματά του είναι ο προορισμός των Παρθένων. Θα ξετρελαθείτε με τα παζάρια και τα υφάσματα. Πιο ευρωπαϊκά, θα λατρέψετε το Μάντσεστερ.



ΖΥΓΟΣ


Το νησί Hokkaido της Ιαπωνίας, με την απίστευτη θέα και τα μοναδικά τοπία, είναι κατάλληλο μέρος για τους Ζυγούς. Η ονειρική Πράγα, από την άλλη, με τα κάστρα και τις εκκλησίες είναι must.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Το Fluðir της Ισλανδίας με τη λίμνη, το Βόρειο Σέλας και τις θερμαντικές πισίνες είναι το ταξίδι των Σκορπιών, με σκοπό να αναζωογονηθούν. Στο Red Rock Country της Αριζόνα θα επικοινωνήσετε με τη φύση και θα γνωρίζετε την κουλτούρα των αυτοχθόνων. 



ΤΟΞΟΤΗΣ


Το Ζάγκρεμπ, η πρωτεύουσα της Κροατίας, έχει απίστευτα μουσεία και υπαίθριες αγορές, για τους Τοξότες. Αν θες όμως περιπέτεια, επισκέψου τη Νέα Ορλεάνη, την πόλη της τζαζ και των όμορφων καφέ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Το Βερολίνο συνδυάζει φαγητό, διασκέδαση, τουρισμό και ψώνια. Αυτό ακριβώς που φέρουν οι Αιγόκεροι. Αλλιώς, μια Νέα Υόρκη είναι ότι πρέπει καθώς έχει κυριολεκτικά τα πάντα. 



ΥΔΡΟΟΧΟΣ


Η Νότια Κορέα και η Πιόνγκτσανγκ, με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2018, απευθύνεται στους Υδροχόους. Στην άλλη πλευρά του ωκεανού, το Μόντρεαλ του Καναδά είναι ένα ταξίδι που πρέπει να κάνεις με φίλους.



ΙΧΘΥΕΣ


Τα ψάρια θα ταξιδέψουν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, με τους ανοιχτούς χώρους, τις γκαλερί κ.α. Η αρχιτεκτονική του Μεξικό, τα μουσεία, τα κτήρια είναι η ιδανική εναλλακτική.

Φωτογραφίες shutterstock

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs