Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

Ποιος ο απότακτος Έλληνας αστυνομικός που εκτέλεσε το «συμβόλαιο θανάτου» Αλβανού μαφιόζου


Ο 43χρονος απότακτος αστυνομικός που κατηγορείται για «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος μεγαλέμπορου ναρκωτικών στην...
Αλβανία είχε εμπλακεί σε υπόθεση διακίνησης έξι κιλών κοκαΐνης από την Κολομβία στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης 




αλλά και σε περιπτώσεις διακίνησης λαθρομεταναστών μέσω του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» αλλά και από την Κρυσταλλοπηγή, την περίοδο 2008-2009.

Μερικά χρόνια αργότερα, είχε απομακρυνθεί από την Αστυνομία αφού θεωρείται ότι είχε πλέον ενταχθεί σε οργανωμένα λαθρεμπορικά κυκλώματα. Μάλιστα, είχε βρεθεί εκτός φυλακής μετά από πρόσφατη δίκη στα Ιωάννινα.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για μια πρωτοφανή υπόθεση αφού διαπιστώνεται, ίσως για πρώτη φορά, συμμετοχή Έλληνα και μάλιστα πρώην αστυνομικού σε «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος Αλβανού, και μάλιστα σε αλβανικό έδαφος.

Θύμα της δολοφονίας που διαπράχθηκε προ τεσσάρων ημερών στα Τίρανα ήταν ο 40χρονος Ντέβι Κάσμι, ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμούς από άτομα που επέβαιναν σε δύο μοτοσικλέτες.

Ο Κασμί φέρεται να προχωρούσε σε διακίνηση ναρκωτικών στην Γαλλία και την Ισπανία και να είχε αναπτύξει εχθρότητες με άλλους εμπόρους ναρκωτικών. Στο σπίτι του μάλιστα βρέθηκε σημαντική ποσότητα κοκαΐνης, παραισθησιογόνων χαπιών και ένα όπλο.

Ο φερόμενος ως εκτελεστής Έλληνας είχε και δύο αλβανούς συνεργούς, στα σπίτια των οποίων, στα Τίρανα, βρέθηκαν από την αστυνομία τουλάχιστον δέκα πυροβόλα όπλα, εκτοξευτής αντιαρματικών ρουκετών, σημαντική ποσότητα εκρηκτικών, αντιασφυξιογόνες μάσκες αλλά και ένα drone.
ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs