Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

Σοκαριστική καταγγελία: Kαθηγητής άνοιξε φροντιστήρια και κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη μαθήτριά του - Απίστευτη υπόθεση ήρθε στο φως


Καταγγελία για παρενόχληση κοριτσιού μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στη Λεμεσό, Σωτηρούλα Χριστοφίδου...
, σύμφωνα με την οποία ένας 62χρονος κακοποιούσε σεξουαλικά την 9χρονη, 
ενώ βαρύνεται και με την κατηγορία της άσεμνης επίθεσης εις βάρος της.

Σύμφωνα με την κατάθεση του κοριτσιού, πρόκειται για τον 62χρονο ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, όπου κάθε φορά που πήγαινε στην έδρα για να δει τις ασκήσεις της την θώπευε με ιδιαίτερα άσχημο τρόπο, που συνιστά σeξουαλική κακοποίηση.

Όταν το κοριτσάκι διαμαρτυρήθηκε εκείνος της απάντησε πως αυτό γίνεται για να μπορέσει να καταλάβει τα λάθη της! Δυστυχώς, το θλιβερό αυτό φαινόμενο έλαβε κατ' επάνηληψιν χώρα, με αποτέλεσμα, όταν ο 62χρονος προέβη ξανά στις άσεμνες πράξεις του το περασμένο Σάββατο, η μικρή πήγε και μίλησε ανοιχτά στους γονείς του για τα όσα συμβαίνουν.

Εν συνεχεία εκείνοι υπέβαλαν καταγγελία, ενώ η σχεδόν 9χρονη μαθήτρια κατέθεσε για τα όσα τραυματικά βίωνε στο φροντιστήριο του κατά τ' άλλα εκπαιδευτικού... Τον χειρισμό έχει αναλάβει η ανακριτική ομάδα διερεύνησης υποθέσεων σeξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων του Αρχηγείου Αστυνομίας.

Χθες εξάλλου, ο 62χρονος προφυλακίσθηκε για οκτώ ημέρες, ωστόσο τα όσα προκύπτουν από την διερεύνηση της υπόθεσης είναι ακόμα πιο σοβαρά, καθώς στο παρελθόν ο 62χρονος είχε καταδικασθεί για παρόμοιας φύσης αδικήματα και βρίσκεται στο σχετικό αρχείο καταδικασθέντων προσώπων που έχει συσταθεί με βάσει τον νόμο του 2014, βάσει του οποίου ο 62χρονος δεν μπορεί να εργοδοτείται σε χώρο όπου συχνάζουν ή φοιτούν ανήλικοι, όπως είναι τα φροντιστήρια.

Εξάλλου, ο ίδιος αρνείται ότι είναι ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου, λέγοντας πως αντικατέστησε έναν δάσκαλο, ωστόσο αυτά ανατρέπονται, με τους ανακριτές να εντοπίζουν έγγραφα που αποδεικνύουν την εταιρική του σχέση με το φροντιστήριο, αλλά και μια επιστολή του Υπ. Παιδείας, με την οποία ο δικηγόρος του 62χρονου φαίνεται να αναλαμβάνει την δέσμευση εκ μέρους του πελάτη του να μην έχει επαφή με ανηλίκους στους χώρους των δύο φροντιστηρίων που φαίνεται να διατηρεί.

Τα εν λόγω δύο φροντιστήρια, εξάλλου είναι αναρτημένα στον επίσημο κατάλογο του Υπ. Παιδείας και Πολιτισμού ως εγκεκριμένα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs