Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Marchesa: Ο οίκος μόδας που λάτρεψαν οι σταρ... καταστρέφεται λόγω Γουάινστιν


Ο οίκος μόδας Marchesa, συνδιαχειρίστρια του οποίου είναι η σύζυγος του Χάρβεϊ Γουάινστιν, ακύρωσε το ντεφιλέ του που ...
ήταν προγραμματισμένο την προσεχή Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.




Πέντε μήνες μετά τις αποκαλύψεις για σεξουαλικές επιθέσεις που διέπραξε ο διάσημος κινηματογραφικός παραγωγός.

Από την ίδρυσή του το 2004, ο οίκος Marchesa παρουσιάζει τις νέες του κολεξιόν κυρίως στη Νέα Υόρκη, όπου και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην πασαρέλα το Σεπτέμβριο του 2006.


Παρά τη δίνη των αποκαλύψεων των μέσων ενημέρωσης που ξέσπασε από την υπόθεση Γουάινστιν, η 41 ετών Βρετανίδα Τζορτζίνα Τσάπμαν και σύζυγος του μεγιστάνα του Χόλιγουντ, είχε αποφασίσει αρχικά να πραγματοποιήσει το ντεφιλέ στις 14 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.


Ωστόσο ο οίκος γυναικείων ενδυμάτων και νυφικών ακύρωσε τελικά την εκδήλωση και θα παρουσιάσει την κολεξιόν του για το φθινόπωρο του 2018 σε "ανανεωμένο σχήμα", δήλωσε χωρίς να διευκρινίσει εκπρόσωπος του οίκου, του οποίου η άλλη συνιδρύτρια είναι η Κέρεν Κρεγκ.


Οι δημιουργίες του οίκου μόδας είναι περιζήτητες από τις διασημότητες, πολλές από τις οποίες έχουν απαθανατιστεί πάνω στο κόκκινο χαλί να φορούν τα μοντέλα του.


Στις αρχές Οκτωβρίου 2017, μόλις μερικές ημέρες μετά τη δημοσίευση των πρώτων μαρτυριών κατά του 65χρονου παραγωγού του Χόλιγουντ, η Τζορτζίνα Τσάπμαν είχε ανακοινώσει δημόσια ότι εγκατέλειπε τον Γουάινστιν. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο δέκα χρόνια και έχει δύο παιδιά.

'Εκτοτε, ο Χάρβεϊ Γουάινστιν έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση, επίθεση και βιασμό από περισσότερες από εκατό γυναίκες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs