Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Πέθανε ο 26χρονος που έπεσε από καρότσα αγροτικού και τον πλάκωσε η πρέσα - Θρήνος στη Λαμία


Δεν τα κατάφερε τελικά ο 26χρονος από τη Λαμία που μετέφερε με το αγροτικό ενός φίλου του ...
μια πρέσα καθαριστηρίου, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Το 26χρονο παλικάρι από τη Λαμία έδωσε μάχη, αλλά ήταν άνιση και τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Λαμίας.


Πώς έγινε το κακό

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Νίκος παρακάλεσε δυο φίλους του να μεταφέρουν με ένα αγροτικό μια πρέσα καθαριστηρίου, που βρισκόταν σε μια μεταφορική εταιρεία, και να την πάνε στο σπίτι του.

Την βαριά μεταλλική πρέσα την τοποθέτησαν στην καρότσα πάνω σε μια παλέτα, χωρίς να τη δέσουν. Γι αυτό ο 26χρονος κάθισε πίσω στην καρότσα για να την κρατάει μην πέσει.

Σε μια στροφή, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του στη Ροδίτσα, μετατοπίσθηκε το κέντρο βάρους της πρέσας, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον 26χρονο και να πέσουν μαζί στο δρόμο, τραυματίζοντάς τον πάρα πολύ σοβαρά στο κεφάλι.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και Πυροσβεστική. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να φτάσει ο 26χρονος όσο πιο γρήγορα γινόταν στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Δυστυχώς όμως η αντίστροφη μέτρηση για τον 26χρονο Νικόλα είχε ήδη αρχίσει. Το βαρύ μηχάνημα του είχε προκαλέσει σοβαρότατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs