Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νεϊμάρ: Μετά τον αποκλεισμό, δεν ήθελα να βλέπω ούτε την μπάλα - Η απογοήτευση που ένιωσε όταν η "σελεσάο" αποκλείστηκε από το Βέλγιο


Συνέντευξη στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων παραχώρησε ο Βραζιλιάνος διεθνής "αστέρας" ...
της Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ. 

Ο "Νέι" επαναδιατύπωσε την απογοήτευση που ένιωσε όταν η "σελεσάο" αποκλείστηκε από το Βέλγιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018 κι έπλεξε το εγκώμιο των Τζανλουίτζι Μπουφόν και Τόμας Τούχελ.

"Δεν ήθελα να παίξω ξανά. Δεν ήθελα να βλέπω ποδοσφαιρική μπάλα, ούτε ματς. Δεν νιώθουν όλοι οι μεγάλοι παίκτες την ίδια πίεση. Ήμουν πολύ λυπημένος. Αλλά, σκέφτηκα ότι έχω την οικογένειά μου, τους φίλους και δεν θα θέλουν να με βλέπουν έτσι. Έχω περισσότερους λόγους να είμαι χαρούμενος, από λυπημένος.

Η κριτική, ωστόσο, ήταν υπερβολική. Είμαι συνηθισμένος να την αντιμετωπίζω. Προετοιμάζομαι για να τη διαχειριστώ. Ξέρω την ευθύνη που επωμίζομαι όχι μόνο στη Βραζιλία, αλλά και στις ομάδες μου", υποστήριξε σχετικά με την απογοήτευση που ένιωσε μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια μίλησε:

Την άφιξη του Τζανλουίτζι Μπουφόν στην Παρί Σεν-Ζερμέν: "Ήλθε ένας θρύλος του ποδοσφαίρου για να φέρει εμπειρία και είμαι σίγουρος θα μας βοηθήσει πολύ αυτή τη σεζόν".

Τον νέο τεχνικό του στην ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας, Τόμας Τούχελ: "Είναι μεγάλος προπονητής και περιμένουμε να κάνουμε μεγάλη σεζόν".

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο