Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

Αντρας βρήκε το κλεμμένο αυτοκίνητό του μέσα στο γκαράζ πλοίου στα Νέα Στύρα - Δεν πίστευε στα μάτια του ένα μήνα μετά την κλοπή


Ένα ζευγάρι επιβιβάζονταν σε ένα επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο στα Νέα Στύρα Ευβοίας όταν ...
είδε κάτι γνώριμο στο γκαράζ. 
Συγκεκριμένα είδε το αυτοκίνητο που τους είχαν κλέψει ένα μηνα νωρίτερα. 

Στελέχη του λιμενικού σώματος ενημερώθηκαν από μία γυναίκα και έναν άνδρα ότι κατά την επιβίβασή τους στο Ε/Γ-Ο/Γ «ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΙΙΙ» που θα απέπλεε από τα Νέα Στύρα για την Αγία Μαρίνα Αττικής, εντόπισαν σταθμευμένο μέσα στο γκαράζ του, όχημα που προσομοίαζε με όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, το οποίο είχε κλαπεί προ μηνός, από την οικία του στην Ηλιούπολη, και το οποίο είχε δηλώσει ο ίδιος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Ύστερα από έρευνα που πραγματοποίησαν οι λιμενικοί, διαπιστώθηκε ότι το όχημα έφερε νόμιμες πινακίδες οι οποίες αντιστοιχούσαν σε άλλο όχημα, σε συνάρτηση με τον αριθμό πλαισίου. Οι φερόμενοι ως δράστες, ένας 31χρονος και ένας 25χρονος, εντοπίστηκαν στο πλοίο, προσήχθησαν στο λιμενικό τμήμα αλλά κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι, καθώς ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Α' Λιμενικό Τμήμα των Νέων Στύρων του Λιμεναρχείου Καρύστου, ενώ το αυτοκίνητο πρόκειται σύντομα να αποδοθεί στον νόμιμο ιδιοκτήτη του.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο