Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

Κρήτη: Προφυλακίστηκε ο 49χρονος πατροκτόνος - Τώρα, δηλώνει μετανιωμένος


«Βίος και πολιτεία» ο 48χρονος πατροκτόνος της Κρήτης - Η φυλακή, οι αποτοξινώσεις και το... Άγιο Όρος ...Σε αντίθεση με τις προκλητικές δηλώσεις του κατά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του, οπότε και είχε δηλώσει αμετανόητος για την πράξη του, ισχυρίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή πως τη μοιραία ημέρα βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών

Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 49χρονος άντρας, χρόνιος χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ο οποίος την περασμένη Πέμπτη τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον υπερήλικα πατέρα του.

Ο 49χρονος οδηγήθηκε και σήμερα στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου Κρήτης όπου παρουσιάστηκε στον ανακριτή για την απολογία του. Σε αντίθεση με τις προκλητικές δηλώσεις του κατά τη μεταγωγή του στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του, οπότε και είχε δηλώσει αμετανόητος για την πράξη του, ισχυρίστηκε σήμερα ενώπιον του ανακριτή πως τη μοιραία ημέρα βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών.

Πληροφορίες αναφέρουν πως δήλωσε μετανιωμένος για την άγρια δολοφονία του 80χρονου πατέρα του στο σπίτι του στα Καμίνια. Η απολογία του διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για τη φυλακή καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος από τους δικαστικούς λειτουργούς.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs