Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Πυροσβέστες σώζουν κουτάβι από φλεγόμενο κτίριο με τεχνητή αναπνοή - Απεγκλώβισαν το ζώο και το επανέφεραν στη ζωή.


Μαθήματα ανθρωπιάς, αυτοθυσίας κι επαγγελματισμού παρέδωσαν οι Ισπανοί πυροσβέστες ...
που κλήθηκαν να κατασβέσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην πόλη Κόρδοβα στα νότια της χώρας.

Οι ηρωικοί πυροσβέστες αφού μπήκαν στο φλεγόμενο διαμέρισμα, είχαν αρχίσει τις ενέργειες για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ παράλληλα έλεγχαν εξονυχιστικά τους χώρους του διαμερίσματος για να διαπιστώσουν αν υπήρχε στο εσωτερικό κάποιος εγκλωβισμένος.

Τότε εντόπισαν κουλουριασμένο σε μία γωνία, ένα μικρό κουτάβι, τυλιγμένο από τους πυκνούς καπνούς και τις αναθυμιάσεις, που δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμέσως, ένας από τους πυροσβέστες το πήρε αγκαλιά, βγήκε από το φλεγόμενο κτήριο κι άρχισε αμέσως τις ενέργειες για την ανάνηψη του κουταβιού.

Ευτυχώς, το βρέξιμο με άφθονο νερό αλλά κι η τεχνητή αναπνοή από τους πυροσβέστες, απέδωσαν άμεσα καρπούς, με το κουτάβι να συνέρχεται σιγά σιγά στα χέρια των σωτήρων του, ενώ λίγο αργότερα παραδόθηκε σώο στους ιδιοκτήτες του.

Όλη η διαδικασία καταγράφηκε από την ενσωματωμένη κάμερα στο κράνος ενός από τους πυροσβέστες κι αμέσως έγινε ανάρπαστο στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs