Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: Έστησε ενέδρα θανάτου στον πατέρα του επειδή τον είχε καταγγείλει στην αστυνομία


Όπως αναφέρουν πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο πατέρας δεν μπορούσε άλλο τα ...
ξεσπάσματα βίας του γιου του και μία μέρα πριν, είχε ζητήσει την επέμβαση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα




Τον ίδιο του τον πατέρα σκότωσε, χθες τη νύχτα, σε κατάσταση αμόκ, ένας 49χρονος τοξικομανής. Στο εξελισσόμενο δράμα στο σπίτι στα Καμίνια, στο Ηράκλειο έπεσε χθες αυλαία... αιματηρή και τραγική, με τον πατέρα του 49χρονου να πέφτει νεκρός με τουλάχιστον δύο μαχαιριές σε κοιλιά και θώρακα, από το χέρι του παιδιού του. Ο άτυχος πατέρας ξεψύχησε στο νοσοκομείο παρά τις προσπάθειες γιατρών του ΠΑΓΝΗ, να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο δράστης φαίνεται να είχε αποφασίσει να εκδικηθεί τον πατέρα του, επειδή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο τελευταίος δεν μπορούσε άλλο τα ξεσπάσματα βίας του γιου του και μία μέρα πριν, είχε ζητήσει την επέμβαση της Αστυνομίας και του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο δράστης την προηγούμενη είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου επειδή είχε δείρει τον άτυχο ηλικιωμένο. Εφαρμόστηκε κανονικά η διαδικασία του αυτοφώρου, πήγε στον εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος. Λίγες ώρες αργότερα συνέβη το μοιραίο.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν τον 49χρονο να είχε συχνούς καβγάδες με τον πατέρα του, από τον οποίο ζητούσε χρήματα συνεχώς, ενώ ένα ακόμη οικογενειακό επεισόδιο, λίγες ημέρες πριν, φαίνεται να επηρέασε αρνητικά ακόμα περισσότερο τις ήδη κακές τους σχέσεις. Ο 49χρονος, υπό την επήρεια ουσιών, αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή του, περιμένοντας τον ηλικιωμένο σε κοντινή απόσταση από το σπίτι. Όταν τον συνάντησε, μετά από μια σύντομη λογομαχία, του κάρφωσε το μαχαίρι στην κοιλιά και στον θώρακα και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο. Ο δράστης συνελήφθη λίγη ώρα μετά και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου, ενώ βρέθηκε και το μαχαίρι (με μεγάλο μήκος λεπίδας). 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάκρισης παραμιλούσε, χωρίς να έχει καμία επαφή με το περιβάλλον και να είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Υ.Α Ηρακλείου.

Η υπόθεση θυμίζει την τραγική περίπτωση της τοξικομανούς που είχε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και στην συνέχεια μαχαίρωσε στην καρδιά Αλβανό γείτονα της στην περιοχή του Γιόφυρου.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στην περιοχή με τους περίοικους μιλώντας για τον άτυχο ηλικιωμένο συνταξιούχο ελαιοχρωματιστή να κάνουν λόγο για έναν πολύ καλό άνθρωπο που δεν είχε δώσει δικαιώματα.
Πηγή: cretalive

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs