Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Όργια σε σχολείο των ΗΠΑ: Φώναζαν την δασκάλα τους «Κιμ Καρντάσιαν» και εκείνη έκανε σeξ μαζί τους - Η 37χρονη Σάρον Μόουζερ αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης πέντε ετών


Με κάθειρξη πέντε ετών βρίσκεται αντιμέτωπη μια δασκάλα γυμνασίου από τη Βόρεια Ντακότα...
, η οποία ομολόγησε στις Αρχές της πολιτείας ότι διατηρούσε ανάρμοστες ερωτικές σχέσεις με αρκετούς από τους μαθητές της.
Η 37χρονη Σάρον Μόουζερ, η οποία επέτρεπε στους μαθητές της να την αποκαλούν χαϊδευτικά «Κιμ Καρντάσιαν» δήλωσε ένοχη τη Δευτέρα στο δικαστήριο της κομητείας Κας για το σύνολο των κατηγοριών που της απαγγέλθηκαν. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η αποπλάνηση, η σεξουαλική κακοποίηση, και η αποστολή ακατάλληλου υλικού σε ανήλικους μέσω υπολογιστή.

Η έκφυλη δασκάλα παραιτήθηκε από το σχολείο Liberty Middle School τον Ιούλιο, όταν έγινε γνωστό ότι έστελνε γυμνές της φωτογραφίες και προκλητικά βίντεο μέσω διαδικτύου σε αρκετά από τα αγόρια της τάξης που δίδασκε. Σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη, η Μόουζερ είχε προσεγγίσει τουλάχιστον έξι μαθητές με αυτόν τον τρόπο. Δύο από τα αγόρια εξομολογήθηκαν στις Αρχές κατόπιν πίεσης ότι είχαν κάνει σεξ με την καθηγήτριά τους, η οποία είναι παντρεμένη και έχει τέσσερα δικά της παιδιά.

Σύμφωνα με τους δικηγόρους της, η 37χρονη έχει μετανιώσει πικρά για τις πράξεις της, και για αυτόν τον λόγο δεν θέλησε να καταβάλλει την εγγύηση που όρισε το δικαστήριο για την αποφυλάκισή της. «Δεν θέλησε να πληρώσει την εγγύηση γιατί ξέρει ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ξέρει ότι πρέπει να πληρώσει το χρέος της στην κοινωνία, έτσι επέλεξε να παραμείνει στη φυλακή», δήλωσε στα αμερικανικά ΜΜΕ ο δικηγόρος της γυναίκας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs