Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο Βραζιλιάνος μεγαλοπαράγων του ποδοσφαίρου, Jose Maria Marin


Έχοντας την τσέπη τους, τουλάχιστον 3 εκατομμύρια δολάρια σε δωροδοκίες από τα στελέχη μάρκετινγκ του αθλητισμού...
, ο Βραζιλιάνος παράγοντας ποδοσφαίρου Jose Maria Marin και η σύζυγός του 




προχώρησαν σε αγορές που περιελάμβαναν "καταθέσεις" $50.000 στο κατάστημα Bulgari στο Λας Βέγκας και περισσότερα από 10.000 δολάρια στο αντίστοιχο της Chanel στη Νέα Υόρκη.

Την Τετάρτη, μια ομοσπονδιακή δικαστίνα στο Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ανέφερε την απληστία του ηλικίας 86 ετών Marin, ως λόγο για να του επιβάλει τετραετή φυλάκιση, λέγοντας ότι αυτός και οι όμοιοί του στο ποδόσφαιρο, διέφθειραν το άθλημα. Ο Marin, καταδικασμένος τον Δεκέμβριο μαζί με τον Juan Angel Napout, 59 ετών, ζήτησε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ως δωροδοκίες και προμήθειες για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του τουρνουά.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, διάρκειας τριών ωρών, η αμερικανίδα περιφερειακή δικαστίνα Pamela Chen επεσήμανε ότι οι δικηγόροι του Marin υποστήριζαν ότι ο πελάτης τους πρέπει να γλιτώσει από τη φυλακή, αναφέροντας το ιστορικό του ως πρώην κυβερνήτης της πολιτείας του Σάο Πάολο στη Βραζιλία στη δεκαετία του 1980. Είπε ότι ο Marin ήταν ήδη πλούσιος άνθρωπος με περιουσία αξίας τουλάχιστον 10 εκατομμυρίων δολαρίων όταν άρχισε να ζητά δωροδοκίες στην ηλικία των 79 ετών, ενώ έθεσε την τωρινή καθαρή αξία της περιουσίας του στα 14 εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, το δικαστήριο δεν πείστηκε.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs