Κυριακή 12 Αυγούστου 2018

Να ζήσουν οι βλάκες: Αυτοί είναι οι πιο ανόητοι εγκληματίες που έχουν υπάρξει ως τώρα! Εξυπνάδες στα social media


Μπορεί το άτομο που διαπράττει ένα έγκλημα, να μην λαμβάνει κάποιο ηθικό δίδαγμα μέσα από αυτήν την πράξη του, όμως....
διαβάζοντας τις παρακάτω ιστορίες, 




θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν όντως κάποια μικρά πράγματα που θα έπρεπε να αποφευχθούν εκείνη την ώρα, όπως π.χ. η ζωντανή βιντεοσκόπηση του εαυτού τους, την ώρα της παράνομης πράξης τους. Μάθετε λοιπόν, τις ιστορίες μερικών από τους πιο ανόητους εγκληματίες, οι οποίοι συνελήφθησαν λόγω της βλακείας τους.

Το 2012, η Hannah Sabata, από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube, το οποίο τράβηξε η ίδια και στο οποίο φαίνεται να κρατά μια πινακίδα που λέει «τα έκλεψα από ένα αυτοκίνητο» και στο άλλο χέρι να έχει μια τσάντα με μαριχουάνα, ενώ η επόμενη πινακίδα της, έγραφε «έκλεψα ένα αυτοκίνητο», ενώ κάνει «ουψ» με το πρόσωπο της. Τελικά συνελήφθη!


Τον Ιανουάριο ρου 2011, ο Rodney Knight Jr., διέρρηξε το σπίτι του δημοσιογράφου Marc Fisher, κλέβοντας ένα παλτό, μετρητά και έναν φορητό υπολογιστή, που άνηκε στον γιο του. Έπειτα, συνδέθηκε στο Facebook από τον λογαριασμό του νεαρού και ανέβασε μια φωτογραφία του, με τα μετρητά μπροστά του, ενώ φορούσε το κλεμμένο παλτό. Την φωτογραφία είδαν οι φίλοι του Fisher, την οποία και ανέφεραν. Οι αρχές δεν άργησαν πολύ να συλλάβουν τον Knight, ενώ ο υπεύθυνος του τοπικού τμήματος δήλωσε πως αυτό ήταν το πιο ηλίθιο έγκλημα που είδε ποτέ του.



Η 23χρονη Whitney Beall, αφού μέθυσε, θέλησε να οδηγήσει μέχρι το σπίτι της, όμως θέλησε να έχει σε ζωντανή σύνδεση όλο το περιστατικό, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια ομολογεί πόσο μεθυσμένη είναι, την ώρα της πράξης της. Εν τέλει, κάποιος κάλεσε την άμεση δράση, η οποία εντόπισε μέσω του live stream, που ακριβώς ήταν.

Ο James Tindell, ένας καταδικασμένος ληστής, βαρέθηκε την φαρμακευτική του θεραπεία, καθώς και τις μηνιαίες τους εμφανίσεις στο δικαστήριο, όπως και στο τμήμα, όροι που δέχτηκε προκειμένου να αποφύγει την πολυετή ποινή φυλάκισης. Οπότε, άρχισε να ποστάρει άσχημα μηνύματα στον δικαστή που τον είχε καταδικάσει, ενώ έστελνε απειλητικά μηνύματα και στο υπεύθυνο του γραφείου που τον επιτηρούσε και όλα αυτά, δημόσια, από τον λογαριασμό του στο Facebook. 


Μάλιστα, το 2012 έγραψε : «Φρέσκος, σε νέα πολιτεία. Αν μπορείτε, πιάστε με». Μια εβδομάδα μετά, ο ίδιος κόμπαζε για αυτό που είχε κάνει, γράφοντας ότι «είναι ο 1 ένας που κατάφερε να ξεφύγει». Βέβαια, ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση του, έβλεπε τις κινήσεις του Tindell στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οπότε και οι αρχές, κατάφεραν να τον συλλάβουν έτσι. Δυστυχώς εκείνος, δεν είχε σκεφτεί ποιος έβλεπε την σελίδα του στο Facebook, όταν έγραψε ότι ήταν στην Αλαμπάμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs