Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

Ειρήνη Σκλήβα: Νέα δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην πρώην Μις Κόσμος και τον επί 16 χρόνια σύζυγό της


Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν για μια ακόμη φορά τις διαφορές τους η Ειρήνη Σκλήβα και ο ...
πρώην σύζυγός της Νίκος Χυδήρογλου.
Σύμφωνα με την Espresso η πρώην Μις Κόσμος και ο επιχειρηματίας, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη θα δώσουν σήμερα, ακόμη μια μάχη στο Πρωτοδικείο της Ευελπίδων.

Η Ειρήνη Σκλήβα μάλιστα πριν από περίπου δυο μήνες και συγκεκριμένα στις 5 Ιουλίου, κατέθεσε μέσω του συνηγόρου της, νέα αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρους του πρώην συζύγου της. Η αίτηση αυτή, με την οποία η Μις Κόσμος 1996, ζητεί την αναστολή εκτέλεσης προγενέστερης απόφασης, θα συζητηθεί ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου και μαρτυρά πως τα ανοιχτά μέτωπα μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολλά.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της εφημερίδας, από τον Νοέμβριο του 2017 ξεκίνησε η δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, όταν η Ειρήνη Σκλήβα κατέθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του επιχειρηματία, ο οποίος με τη σειρά του απάντησε, 11 μέρες μετά με επίσης αίτηση ασφαλιστικών μέτρων.

Το επί 16 χρόνια ζευγάρι, που πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή και απέφευγε τις κοσμικές εμφανίσεις, δίνει τον τελευταίο χρόνο ραντεβού στις δικαστικές αίθουσες, καθώς, όπως διαβάζουμε, οι δυο τους, δεν μπορούν να επιλύσουν τις σοβαρές διαφωνίες που κλόνισαν τον γάμο τους.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο