Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ«Κόλαση» για 31χρονη: Ομαδικά όργια και εκβιασμοί με βίντεο στη Ρόδο


Η γνωριμία της με παντρεμένο Ροδίτη κατέληξε σε εφιάλτη για εκείνη, αφού οι μέρες της ερwτικής απόλαυσης ...μαζί του μετατράπηκαν γρήγορα σε άγρια ομαδικά όργιa από αυτόν και δύο φίλους του!

Ο άντρας, λίγες ημέρες αφότου γνώρισε την 31χρονη, κάλεσε στην ερwτική… φωλιά δύο φίλους του, οι οποίοι επιδόθηκαν σε αχαλίνωτα όργιa μαζί της.

Τελικά, αφού υπέμεινε τον ομαδικό βιaσμό για πολλούς μήνες -καθώς την εκβίαζαν με δημοσιοποίηση οπτικοακουστικού υλικού από κινητό που είχε τραβήξει ο Ροδίτης εν αγνοία της- και κινδύνεψε η υγεία της, αποφάσισε να βάλει τέλος στην κόλαση που βίωνε, πηγαίνοντας στην Αστυνομία.

Η Αλβανίδα, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται, ήταν χωρισμένη και έμενε στο νησί των ιπποτών δύο χρόνια. Μέσω facebook γνώρισε έναν ντόπιο παντρεμένο και πατέρα δύο παιδιών, με τον οποίο έκανε σχέση.

Σύμφωνα με τη «δημοκρατική», κάποια στιγμή το καλοκαίρι του 2016 ο άντρας τής γνώρισε δύο φίλους του. Οι τρεις άντρες την επισκέφτηκαν στο σπίτι της, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ και κατέληξαν να κάνουν σeξ όλοι μαζί.

Μάλιστα, ο σύντροφός της τράβηξε βίντεο, αλλά τη διαβεβαίωσε ότι θα το έσβηνε. Σύντομα της ζήτησε να επαναλάβουν το όργιo, εκείνη αρνήθηκε και τότε την εκβίασε με το βίντεο, απειλώντας την ότι, αν δεν δεχόταν, θα το ανέβαζε στο ίντερνετ.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι φοβήθηκε και για τον λόγο αυτό δέχτηκε να ξαναβρεθούν όλοι μαζί στο μαγαζί τού ενός εκ των τριών. Οι συναντήσεις γίνονταν σχεδόν πέντε φορές τον μήνα, με τον φίλο της να βιντεοσκοπεί αρχικά με το κινητό του και κατόπιν με επαγγελματική κάμερα.

Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι οι τρεις άντρες την εξανάγκασαν να υπογράψει και ένα χαρτί, στο οποίο βεβαίωνε ότι το ομαδικό σeξ και η βιντεοσκόπηση γίνονταν με τη συγκατάθεσή της, αντί 20.000 ευρώ, χρήματα που, όπως λέει, δεν πήρε ποτέ.

Τα όργια συνεχίστηκαν έως τον Φεβρουάριο του 2017, οπότε υπέστη σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρόδο. Επέστρεψε, όμως, το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου, έπιασε δουλειά σε μια επιχείρηση και φρόντισε να αλλάξει διεύθυνση και τηλέφωνο. Ο πρώην φίλος της την εντόπισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και με απειλές την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία και τη βίaσε, ενώ το ίδιο επαναλήφθηκε κι άλλες φορές.


Μήνυση

Οπως διατείνεται η ίδια, κάποια στιγμή αποφάσισε να προχωρήσει σε μήνυση εναντίον των τριών αντρών, αφού δεν άντεχε άλλο, για να διαπιστώσει ότι τουλάχιστον δύο βίντεο από αυτά που είχαν μαγνητοσκοπηθεί είχαν ανέβει σε κανάλι ιστοσελίδας με hot βίντεο.

Οι τρεις φίλοι έχουν κληθεί για εξηγήσεις και ήδη ένας από αυτούς έχει καταθέσει ότι δεν είχε καμία ανάμειξη σε σeξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπής και ότι δεν τη γνωρίζει από κοντά.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς διατάχτηκε προκαταρκτική εξέταση έπειτα από μήνυση που υπέβαλε η 31χρονη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο