Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚ! Διεστραμμένη δασκάλα αποπλάνησε μαθητή της, τον υιοθέτησε και…! (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί μία νέα υπόθεση με πρωταγωνίστρια διεστραμμένη δασκάλα που είδε ...
το φως της δημοσιότητας στις ΗΠΑ.




Το κουβάρι της απίστευτης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας 20χρονος άνδρας από το Οχάιο κατέθεσε την περασμένη Δευτέρα μήνυση, προχωρώντας σε τρομακτικές καταγγελίες εις βάρος μιας γυναίκας που ο ίδιος ισχυρίζεται ότι όχι μόνο τον προσέγγισε ερωτικά στα 12 του, αλλά στη συνέχεια τον υιοθέτησε και γέννησε το παιδί του!

Η γυναίκα αυτή δεν είναι άλλη από την Laura Lynn Cross, πρώην καθηγήτριά του…


Παράλληλα, ο νεαρός κατηγορεί και τη διοίκηση του σχολείου του που δεν τον προστάτεψε, κάνοντας τα στραβά μάτια στη δράση της αδίστακτης αυτής γυναίκας που τον εκμεταλλεύτηκε.

Σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του 20χρονου, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό για ευνόητους λόγους, η 37χρονη σήμερα Cross τον παίδευσε στα ερωτικά της δίχτυα όταν ήταν μαθητής της και μόλις 12 ετών, το 2009.


Η σχέση αυτή ωστόσο «ολοκληρώθηκε» το Σεπτέμβρη του 2012 όταν ο μαθητής ήταν 15 ετών. Τρία χρόνια μετά έγινε ακόμα πιο περίπλοκη, όταν η Cross έπεισε τη μητέρα του νεαρού να της παραχωρήσει τη μερική κηδεμονία του, ώστε να μπορέσει «να τον καθοδηγήσει σωστά», προκειμένου να ξεπεράσει κάποια προβλήματα που τον βασάνιζαν μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο.

Ο νεαρός τότε μετακόμισε μάλιστα στο σπίτι της διεστραμμένης γυναίκας, με τις.. ευλογίες της μητέρας του, η οποία ισχυρίζεται ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα για την ανάρμοστη σχέση.


Μέχρι που συνειδητοποίησε τη φρικιαστική αλήθεια λίγους μήνες μετά, καταγγέλλοντας τη δασκάλα στην αστυνομία. Παράλληλα, παρέδωσε στις Αρχές και αδιάσειστα στοιχεία που αποδείκνυαν ότι η Cross είχε σχέση με το αγόρι από τα 15 του.

Έξι μήνες αργότερα και ενώ άρχιζε η δίκη της, η Cross έφερνε στον κόσμο το παιδί του νεαρού εραστή της!


Τελικά καταδικάστηκε σε τρία χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου, ενώ το μωρό δόθηκε για υιοθεσία.

Με τη μήνυση που κατέθεσε ωστόσο ο 20χρονος, ζητά πλέον αποζημίωση τόσο από την Cross, για τα ψυχικά τραύματα που του προκάλεσε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και από το σχολείο που την είχε προσλάβει και της «επέτρεψε» να τον αποπλανήσει και να του καταστρέψει τη ζωή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs