Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Λεβέντης: Ο Μητσοτάκης πίσω από το σχέδιο αποστασίας στην Ένωση Κεντρώων


Σχέδιο αποστασίας σχεδιασμένο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης, με αφορμή ...
την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή Θεσσαλονίκης Αριστείδη Φωκά. 




«Το όνειρο του Μητσοτάκη για αυτοδυναμία περνάει από την πεντακομματική Βουλή. Επιμένω ότι αυτός κρύβεται από πίσω. Είναι γιος κάποιου που διέπραξε τη μεγαλύτερη αποστασία της ιστορίας. Να προσέχει γιατί μετά τις εκλογές μπορεί να χρειαστεί την Ένωση Κεντρώων και τότε θα μείνει στον πάγκο. Να σταματήσει τις βρωμιές και να γίνει έντιμος», δήλωσε ο κ. Λεβέντης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Το να αποστατήσεις χωρίς να παραδώσεις την έδρα, είναι ανέντιμο», πρόσθεσε αναφερόμενος στην απόφαση του Αριστείδη Φωκά να ανεξαρτητοποιηθεί.

«Σε 3-4 μήνες θα φθάσω το 10%. Ίσως περάσουμε και το ΠΑΣΟΚ», υπογράμμισε, επαναλαμβάνοντας ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο εξόντωσης του κόμματός του. 

«Έβαλα εννέα άσημους μέσα στη βουλή. Μέχρι τώρα με πρόδωσαν οι τέσσερις. Δεν φοβάμαι κανέναν να μου φύγει, έχω προσωπική σχέση με τους ψηφοφόρους», πρόσθεσε, ενώ εκτιμά ότι θα στηθούν πρόωρες κάλπες πολύ σύντομα γιατί οι... Αμερικανοί βιάζονται:

«Ο Τσίπρας θα πετάξει το μπαλάκι του Σκοπιανού στον Μητσοτάκη. Οι Αμερικανοί θα του κάψουν τη γούνα του Μητσοτάκη. Θα φέρει αντίσταση ο Μητσοτάκης;»

Στη χθεσινή επεισοδιακή συνεδρίαση της ΚΟ της Ένωσης Κεντρώων, όπως είπε ο κ. Λεβέντης, «συζητούσαμε το θέμα του κ. Σαρίδη, Του ζητήσαμε να πει συγγνώμη, γιατί ενώ είχαμε συνεννοηθεί μαζί ότι δόθηκαν εξηγήσεις και εξομαλύνθηκε η κατάσταση, αυτός βγήκε και μίλησε για τελεσίγραφο προς εμένα. 

Του ζητήσαμε να παραδώσει την έδρα. Εκεί εμφανίστηκε ένας άλλος υπερασπιστής, ο Φωκάς, οποίος χωρίς να δώσει εξήγηση είπε ‘δεν αντέχω άλλο’ κλπ και έκανε δηλώσει σε ένα κανάλι. Εγώ δεν πρόλαβα να μιλήσω. Και έμαθα από τα μέσα ότι ανεξαρτητοποιείται».

«Βρίσκουν βουλευτές που στην αρχή μένουν ανεξάρτητοι και μετά προσκολλώνται αλλού» είπε και πρόσθεσε: «Κοντός ψαλμός αλληλούια για το πού θα πάνε. Θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Δεν πρόκειται να βγουν όπου και να πάνε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο