Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Μετά το διαζύγιο ανακάλυψε πως το παιδί δεν ήταν δικό του - Η μητέρα άλλαξε το σπέρμα του συζύγου της


Ο Μαξίμ Ανόκιν μεγάλωνε τον 12 μηνών γιο του χωρίς να γνωρίζει την πραγματική αλήθεια. ...
Μια αλήθεια την οποία έμαθε μετά το διαζύγιό του με την πρώην πια γυναίκα του Γιάνα Ανόκινα.




Το ζευγάρι δυσκολευόταν να κάνει παιδί και αποφάσισε να προσπαθήσει με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Μόνο που όπως αποδείχθηκε στο δικαστήριο, η μητέρα, με τη συνδρομή της κλινικής, άλλαξε το σπέρμα του συζύγου της με αυτό του εραστή της, με αποτέλεσμα να κυοφορήσει το παιδί του!

Ο 38χρονος σύζυγος σοκαρισμένος από την αποκάλυψη μήνυσε τόσο την πρώην γυναίκα του όσο και την κλινική της Μόσχας όπου έγινε η διαδικασία, με το δικαστήριο να τον δικαιώνει και να του επιδικάζει ένα ποσό της τάξης των 5.000 ευρώ για ηθικές και οικονομικές βλάβες.

«Εμπιστευόμουν τη γυναίκα μου. Την πίστευα και την εμπιστευόμουν 100%. Όταν έμαθα την αλήθεια έπαθα σοκ, στενοχωρήθηκα και δεν μπορούσα να το πιστέψω», δήλωσε ο 38χρονο άνδρας.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, η γυναίκα αποφάσισε να κάνει αυτήν την αλλαγή γιατί ήθελε το παιδί του άνδρα που αγαπούσε. Και αυτός δεν ήταν ο σύζυγός της, αλλά ο εραστής της με τον οποίο σήμερα είναι μαζί.

«Ήθελα να δημοσιοποιηθεί αυτό το θέμα ώστε να μην υπάρξουν άλλοι εξαπατημένοι άνδρες σαν και εμένα στο μέλλον. Δεν πρέπει να ξανασυμβεί», τόνισε ο Μαξίμ.

Η δικηγόρος του, Όλγα Νέμτσεβα, ανέφερε πως η κλινική πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια θα έπρεπε να ρωτήσει και τον Μαξίμ, πράγμα που δεν συνέβη.

«Σίγουρα θα ενδιαφερόταν να μάθει ποιος ακριβώς θα ήταν ο βιολογικός πατέρας του παιδιού του», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Vesti, το δικαστήριο βρήκε στοιχεία που αποδεικνύουν ότι το προσωπικό της κλινικής βοήθησε τη γυναίκα στο να αλλάξει το σπέρμα του συζύγου της με αυτό του εραστή της.

Τόσο η γιατρός της κλινικής, Λίγια Καζαριάν, το όνομα της οποίας αναφέρεται στη μήνυση, όσο και η δικηγόρος της πρώην συζύγου του, Ντένις Ιβτσένκο αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση.

Μετά από αυτήν την περιπέτεια ο Μαξίμ βρίσκεται τώρα σε σχέση με άλλη γυναίκα με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει παιδί χωρίς να χρειαστεί αυτή τη φορά η συνδρομή της επιστήμης...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs