Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018

Η Katy Perry και ο Orlando Bloom ερωτευμένοι ξανά στη Σαντορίνη - Το διάσημο ζευγάρι επανασυνδέθηκε και έκανε... ρομαντζάδα στα Ελληνικά νησιά


Katy Perry και Orlando Bloom είναι και πάλι μαζί και το «γιόρτασαν» με ένα μίνι ρομαντικό ταξίδι στην Ελλάδα...Η δημοφιλής pop star και ο πασίγνωστος ηθοποιός, μετά την κοινή τους εμφάνιση πριν από λίγες μέρες στο κόκκινο χαλί του Gala στο Monte Carlo, εθεάθησαν στη Σαντορίνη πριν λίγες ημέρες και ο ένας δεν ξεκολλούσε από τον άλλο.

Μάλιστα, σε μία από τις φωτογραφίες, η Katy Perry φωτογραφίζεται δίπλα σε έναν γαϊδαράκο, ονόματι «Γιάννη».


Τα πρώτα σημάδια για την επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού είχαν δοθεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς η Katy Perry είχε δημοσιεύσει «story» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο ο ηθοποιός λικνιζόταν υπό τους ήχους του χιπ-χοπ κομματιού «Baby Got Back». Το ζευγάρι έχει χωρίσει και επανασυνδεθεί ουκ ολίγες φορές από το 2016, που ξεκίνησαν να βγαίνουν.


Ο φωτογραφικός φακός τους συνέλλαβε ενώ έκαναν τη βόλτα τους στα σοκκάκια της Σαντορίνης, ενώ λίγο αργότερα και η ίδια η Katy Perry ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram μια πολύ χαρακτηριστική φωτογραφία.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο