Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Δικαίωση: Ο 6χρονος που κανείς δεν πήγε στα γενέθλιά του, έκανε πάρτι στο NBA με μαζορέτες [εικόνες]


Μπορεί η φωτογραφία με τον μικρό Τέντι από τα γενέθλιά του να έκανε τον γύρο του κόσμου ...
σπαράζοντας την καρδιά πολλών χρηστών, 
ωστόσο οι Φοίνιξ Σανς αποφάσισαν να του κάνουν το πιο ξεχωριστό δώρο.

Συγκεκριμένα, ο Τέντι πριν από μερικές μέρες είχε τα γενέθλιά του, ωστόσο κανένας από τους 32 μαθητές του 6χρονου δεν πήγε στο πάρτι του με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει μόνος του.

Μετά, λοιπόν, το κύμα συμπαράστασης από χρήστες των social media προς τον μικρό, οι Φοίνιξ Σανς κάλεσαν τον 6χρονο στον αγώνα τους με τους Λέικερς κάνοντας του το πιο τέλειο δώρο γενεθλίων.

Ο μικρός Τέντι όχι μόνο πήγε, αλλά γνώρισε και όλους τους παίκτες των Σανς ξεχωριστά, φόρεσε την μπλούζα της ομάδας, παρακολούθησε το αγώνα από τις πρώτες θέσεις και το πιο σημαντικό... πόζαρε με ένα χαμόγελο έως τα αυτιά μέσα στο γήπεδο.

Ο μικρούλης Τέντι που φαινόταν μία σταλιά μπροστά στους παίκτες, δέχτηκε τα «Χρόνια Πολλά» από τους αστέρες του NBA και στην συνέχεια πέρασε και από τις μαζορέτες, οι οποίες τον περικύκλωσαν για να του ευχηθούν.

Στο τέλος της βραδιάς ο 6χρονος είπε σε όλους πως αυτή ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του...φαίνεται πως η κακιά ανάμνηση από το «άδειο» πάρτι των γενεθλίων του είχε ξεχαστεί μία και καλή.Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs