Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

6 λόγοι καβγάδων ανάμεσα στα ζευγάρια που αποκτούν το πρώτο τους παιδί - Νέες αιτίες εντάσεων


Όταν ένα παιδί έρθει σε ένα ζευγάρι, τα πράγματα αλλάζουν εντελώς, μιας και όλη η προσοχή των νέων γονιών στρέφεται εκεί. ...




Και μπορεί τα μικρά και ανούσια προβλήματα που πιο πριν ήταν αιτίες καβγάδων, να ξεχαστούν πλήρως, νέες αιτίες θα προκαλέσουν εντάσεις, σχετικά με την ανατροφή του μωρού αυτήντ ην φορά.

Διαβάστε παρακάτω 6 από τις βασικές αιτίες για τις οποίες μαλώνει ένα ζευγάρι μόλις αποκτήσει παιδί όπως τις σημείωσαν ψυχολόγοι.

Σε περίπτωση που ο σύντροφος σας κακομαθαίνει πολύ το παιδί, τότε να είστε σίγουροι πως θα αντιδράσετε και μάλιστα έντονα.

Αν το νταντεύετε υπερβολικά πολύ εσείς, ενώ ο σύντροφος αντιδράει πιο συγκρατημένα χωρίς πολλά χάδια, σίγουρα θα υπάρξει καυγάς για αυτόν τον λόγο.


Άλλος ένας λόγος καυγά, θα είναι οι ευθύνες ως προς τα παιδιά, π.χ. ακόμα και η αλλαγή πάνας ή η προσοχή των μωρών για κάποια ώρα, καλό είναι να μοιράζονται και στους δύο γονείς.

Πολύ συχνά, προκύπτουν διαφωνίες και για το πότε πρέπει να καλέσετε τον γιατρό για το παιδί σας, γιατί ο ένας γονιός συνήθως πανικοβάλλεται πιο πολύ από τον άλλον.

Οι βραδινές βάρδιες για το νεογέννητο μωρό πρέπει επίσης να μοιράζονται και να σηκώνονται και οι δύο γονείς από το κρεβάτι τους, αλλιώς οι εντάσεις είναι αμέσως επόμενη συνέπεια.


Επίσης, πιθανότατα να μαλώσετε και για την διατροφή του μωρού σας, τόσο ως προς το ποιες τροφές θέλετε να του δώσετε, αλλά και για το μέγεθος των μερίδων που θα καταναλώσει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs