Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Στην πασαρέλα η κόρη του Ολυμπιονίκη Λάμπρου Παπακώστα -Πανύψηλη, κούκλα - Ασχολείται με το μόντελινγκ και είναι μια κούκλα.


Με μαμά μοντέλο που έχει διαγράψει μια εξαιρετική πορεία στον χώρο της μόδας δεν θα ...
μπορούσε παρά να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο. 





Εχει όμως ασχοληθεί και με τον αθλητισμό, αφού ο πατέρας της υπήρξε ένας σημαντικός αθλητής στο άλμα εις ύψος.

Την έχουμε δει να κάνει πασαρέλα για τον Ελληνα σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο παρελθόν και χθες περπάτησε στο catwalk του φιλανθρωπικού event «Taste the Fashion» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton. 

«Δοκίμασα τον εαυτό μου σε διάφορα αγωνίσματα, όπως το κολύμπι και η γυμναστική, κατέληγα, όμως, στο άλμα εις ύψος. Είναι ένα αγώνισμα που μου αρέσει ιδιαίτερα. Ο αθλητισμός μου αρέσει όσο και η μόδα. Δεν ξέρω κατά πόσο θα μου το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις μου στο σχολείο, αλλά θα ήθελα να τα συνεχίσω και τα δυο. Το ημερήσιο πρόγραμμα μου περιλαμβάνει σχολείο, προπόνηση μουσική και χορό. Ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος, αλλά δεν με πειράζει αφού καταπιάνομαι με όλα αυτά που μου αρέσουν και τα οποία έχω, εξάλλου, η ίδια επιλέξει» έχει σημειώσει η Σάντυ Παπακώστα σε παλιότερη συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα. 

Οι φωτογραφίες της στο Instagram είναι πολύ ενδιαφέρουσες και δείχνουν ένα κορίτσι όμορφο, φρέσκο με ιδιαίτερη προσωπικότητα.

















Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs