Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Οι κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας, ο παγκόσμιος θάνατος σε παγκόσμια θέα! Δείτε εδώ εικόνες και βίντεο


Η δημιουργία του επιβλητικού αυτού κατασκευάσματος καλύπτεται από αρκετό μυστήριο. όπως ...αναφέρει η επεξηγηματική πλάκα, δίπλα απ’ αυτό. 

Οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν σχετικά με την κατασκευή του, αναφέρουν ότι τον Ιούνιο του 1979 μετέβη στην περιοχή ένας άνθρωπος ονόματι R.C. Christian, όνομα το οποίο αποτελούσε ψευδώνυμο, όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος. Προσέγγισε την εταιρεία φινιρίσματος γρανίτη Elberton και ζήτησε την οικοδόμηση ενός μνημείου το οποίο θα μεταβίβαζε ένα μήνυμα στην ανθρωπότητα. Όπως ο ίδιος είχε πει, αντιπροσώπευε μια ομάδα ατόμων που ήθελαν να προσφέρουν οδηγίες στην ανθρωπότητα.


Το μήνυμα το οποία είναι χαραγμένο στους «Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας» σχετίζεται με τέσσερις σημαντικούς τομείς:


1. Τη διακυβέρνηση και την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης.


2. Τον πληθυσμό και τον έλεγχο της αναπαραγωγής.


3. Το περιβάλλον και τη σχέση του ανθρώπου με τη φύση.


4. Την πνευματικότητα.

Στις 4 εξωτερικές λιθόπλακες βρίσκονται χαραγμένες 10 οδηγίες/εντολές, στα Αγγλικά, Ισπανικά, Σουαχίλι, Ινδικά, Εβραικά, Αράβικα, Κινέζικα και Ρώσικα και αρχαία Ελληνικά


Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000, σε συνεχή ισορροπία με την φύση.

Κατευθύνετε σοφά την αναπαραγωγή, βελτιώνοντας την φυσική κατάσταση και την πολυμορφία.

Ενώστε την ανθρωπότητα μέσω μιας ζωντανής νέας γλώσσας.

Τιθασεύστε το πάθος, την πίστη, την παράδοση και όλα τα πράγματα με ψύχραιμη λογική.

Προστατεύστε τους ανθρώπους και τα έθνη με δίκαιους νόμους και δίκαια δικαστήρια.

Αφήστε όλα τα έθνη να κυβερνιούνται εσωτερικά, επιλύοντας τις εξωτερικές διαφορές σ’ ένα παγκόσμιο δικαστήριο.

Αποφύγετε ασήμαντους νόμους και άχρηστους αξιωματούχους.

Εξισορροπήστε τα προσωπικά δικαιώματα με τα κοινωνικά καθήκοντα.

Να εκτιμάτε την αλήθεια, την ομορφιά, την αγάπη, αναζητώντας την αρμονία με το άπειρο.

Μην είστε «καρκίνος» για τον πλανήτη – Αφήστε χώρο για τη φύση – Αφήστε χώρο για τη φύση.

Ένα ακόμα μήνυμα υπάρχει στο μνημείο, στις εξης 4 αρχαίες γλώσεες: αρχαία Ελληνικά,με μικρογράμματη Ελληνική γραφή, Βαβυλωνιακά με σφηνοειδή γραφή, Αρχαία Αιγυπτιακά με ιερογλυφική και Σανσκριτικά με γραφή devanagari.

Στο Ελληνικό κείμενο αναγράφεται : «Οίτε οι λίθοι την οδόν δεικνύντων οιώνι σωφροσύνης» . Αν και δεν είναι απόλυτα αναγνωρίσιμο από την φωτογραφία, το νόημα που προφανώς ήθελαν να δώσουν με αυτό είναι : « ας είναι αυτοί οι λίθοι οδηγοί στην οδό μιας εποχής σωφροσύνης» .

Στον κεντρικό λίθο, παρατηρούμε μια τρύπα σε γωνία 34μοίρες, η οποία «δείχνει» τον North celestial pole (Βόριος ουράνιος πόλος), και το βόρειο αστέρι είναι πάντα ορατό, συμβολίζοντας τη σταθερότητα και τον προσανατολισμό με τις δυνάμεις της φύσης.


Το κατασκεύασμα έχει σχεδόν έξι μετρά ύψος (είκοσι πόδια) και είναι κατασκευασμένο από έξι πλάκες γρανίτη, που ζυγίζουν πάνω από 100 τόνους συνολικά. Μία πλάκα βρίσκεται στο κέντρο, με τις άλλες τέσσερις διατεταγμένες γύρω απ’ αυτήν. Στην κορυφή βρίσκεται η έκτη πλάκα, ως κορωνίδα του κατασκευάσματος. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι πλάκες είναι ευθυγραμμισμένες αστρονομικά. Μια πρόσθετη πέτρινη πλάκα, είναι τοποθετημένη στο έδαφος και σε μικρή απόσταση προς τα δυτικά της κατασκευή, η οποία παρέχει ορισμένες διευκρινίσεις σχετικά με την ιστορία και τον σκοπό των «Κατευθυντηρίων Λίθων».

Η σχισμή στον κεντρικό πάλι λίθο,σχηματίζει ένα παράθυρο που ευθυγραμμίζει με τις θέσεις της ανατολής του ηλίου το καλοκαίρι, όπως επίσης και με τα χειμερινά