Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

Το πανέμορφο ξενοδοχείο που μπορείς να γιορτάσεις τα Χριστούγεννα όλον το χρόνο


Είναι αρκετοί εκείνοι, όπως η αφεντιά μου για παράδειγμα, που λατρεύουν τα Χριστούγεννα. Οι λόγοι είναι ...
πολλοί και διαφορετικοί για τον καθένα. 




Στην περίπτωσή μου, λατρεύω την ατμόσφαιρά τους και το γεγονός πως έστω και για λίγο, καταφέρνουν να βγάζουν την πιο καλή μας πλευρά.

Όποιος λοιπόν αγαπάει τα Χριστούγεννα και θέλει να τα γιορτάζει ακόμα και τον Δεκαπενταύγουστο, έχει την δυνατότητα να το κάνει στην πολιτεία του Τενεσί των ΗΠΑ. Αν και όταν ακούς Τενεσί δεν σκέφτεσαι αυτόματα χειμώνα, στο Inn at Christmas Place, μπορείς να τα γιορτάσεις κάθε μέρα του χρόνου και κάθε ώρα της ημέρας.


Το ξενοδοχείο συμπλήρωσε πέρσι μια δεκαετία λειτουργίας. Και λειτουργεί με τέτοιο τρόπο, που σου δίνει την ευκαιρία να αποφύγεις την μελαγχολία που νιώθεις με το πέρασμα των γιορτών.

Φυσικά από την εικόνα δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρωταγωνιστής. Με το καλημέρα, ο Άγιος Βασίλης σε υποδέχεται στην είσοδο χαρίζοντάς σου χριστουγεννιάτικα τραγούδια και ένα δωράκι. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο κοσμεί το σαλόνι, ενώ κάθε γωνιά του ξενοδοχείου είναι στολισμένη.

Κι αν δεν σου φτάνει η δόση από Χριστούγεννα, μπορείς πάντα να νοικιάσεις την «Santa Suite», στην οποία το «πνεύμα των Χριστουγέννων» είναι πιο ζωντανό από οπουδήποτε αλλού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs