Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ! Ιπτάμενος δονητής σε ακολουθεί παντού. Σαν μάννα εξ ουρανού...- Βίντεο -


Ίσως σήμερα δείτε το πιο χιουμοριστικό βίντεο που αφορά σε ένα υποσχόμενο sεχ - gadget και που μέχρι τώρα ...
δεν ξέρατε καν την ύπαρξή του!




Ιδού το «Dιldο Dronε»... Από τούδε και στο εξής κορίτσια, ο δoνητής σας θα έχει «φτερά» και θα σας κυνηγάει μέσα στο σπίτι για να σας κάνει ευτυχισμένες, καθώς μέσω μιας τηλεκατευθυνόμενης συσκευής θα προσφέρεται απόλαυση πάντα και παντού, δίχως να κουνήσετε το μικρό σας δαχτυλάκι.

Το ζουμερό μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο επικό βίντεο, κάθεται χαλαρό στον καναπέ, φορά μια τιγρέ ρόμπα και απολαμβάνει μια παγωμένη μπύρα και ένα μπέργκερ. Όμως, κάτι λείπει. Η άλλη απόλαυση... Και τη λύση έχει το ροζ τηλεκοντρόλ που φωνάζει τον φτερωτό θεό του έρωτα.

Πραγματικά, δεν είναι αυτό το καλύτερο hands-free; Το ιπτάμενο seξ toy έχει κυριολεκτικά ρίξει το ίντερνετ και όλοι μιλούν για αυτό!

Φανατική θαυμάστρια δηλώνει: «Δεν έχω δει καλύτερο seξ toy. Θα μπορώ να κάνω τα τρία αγαπημένα μου πράγματα ταυτοχρόνως. Μπύρα, Μπέργκερ και Σeξ».

Το dιldο-dronε αναγάγει σε άλλο επίπεδο την αυτοϊκανοποίηση, ωστόσο δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί αν είναι απολύτως νόμιμο, λόγω της νομοθεσίας για τα drones.

Να διευκρινιστεί κάπου εδώ ότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε ακόμη για την παραγωγή του, επισήμως και ενδεχομένως η εφεύρεση να είναι ψεύτικη. Αλλά ακόμη κι αν είναι έτσι, εμείς πολύ το απολαύσαμε!

Στα social media τα σχόλια είναι καταιγιστικά και τουλάχιστον χιουμοριστικά....

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs