Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018

Νέα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στη δυτική Θεσσαλονίκη


Μια ακόμα κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών, σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη. ...



Μετά την καταδίωξη συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, 30χρονο Ιρανός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά - προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της Χώρας, Συμμορία, Αντίσταση, Απείθεια και Διακεκριμένη φθορά.

Όπως αναφέρει το thestival, όλα συνέβησαν χθες το απόγευμα στην Εγνατία Οδό στο ύψος του κόμβου Ωραιοκάστρου.

Αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συλληφθείς, ο οποίος αρχικά ακινητοποίησε το όχημα, ωστόσο μόλις πήγαν να τον προσεγγίσουν αστυνομικοί, ξανά έβαλε μπρος και τράπηκε σε φυγή, προκαλώντας φθορές σε υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του 30χρονου προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε, στην περιοχή της Νικόπολης, ενώ ο ίδιος προσπάθησε να διαφύγει πεζός , ωστόσο συνελήφθη παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δέκα αλλοδαπών, από το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν, που επέβαιναν στο όχημα και οι οποίοι στερούνταν των απαραιτήτων εγγράφων για την παραμονή τους στην Ελληνική Επικράτεια.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί εισήλθαν παράνομα στη χώρα από περιοχή του Έβρου, καταβάλλοντας για τη μεταφορά τους χρηματικό ποσό.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs