Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

GNTM: Ολα όσα θα μας «λείψουν» από τη Μέγκι Ντρίο -Οι κακίες της, τα ψέματα και τα ελληνικά αλά Φατσέας


Ακόμη κι όσοι δεν βλέπουν φανατικά GNTM αποκλείεται να μην έχουν ακούσει το όνομα Μέγκι Ντρίο. ...
Η παίκτρια που για πολλούς ήταν ο αρχηγός της κλίκας 
που έφερε τα πάνω κάτω στο Greece’s Next Top Model αποχώρησε από τον διαγωνισμό, φέρνοντας χαρά στις υπόλοιπες παίκτριες του παιχνιδιού και κλάματα στην «τριάδα» που έγινε... δυάδα.


Βέβαια δεν ήταν μόνο οι κακίες της Μέγκι που την έκαναν τόσο δημοφιλή στους χρήστες των social media, αλλά και οι αλλόκοτες εκφράσεις της, καθώς πολλοί υποστήριξαν πως η Μέγκι Ντρίο είναι ο νέος Φατσέας της τηλεόρασης.
Αλλωστε, κανεις δεν πρόκειται να ξεχάσει τις λέξεις διαμάντια που έχει πει.

Φράσεις όπως «δεν νόμιζα πως θα έκανα και τόσο εύκολα ομαδικότητα με μία κοπέλα», «υπήρξε θέληση από εκ μέρους μου» και «ήταν κάτι που κρεμούσε μέσα μου», «ανέβηκε η μπήχη της», «στην τελευταία δοκιμασία δεν συμμέτεξε» και «σε ποιο ουράνιο και τόξο βρήκα την τύχη» σίγουρα δεν έμειναν ασχολίαστες από τους χρήστες του Twitter.

Ποια είναι, λοιπόν, η παίκτρια που προκαλούσε συνεχώς με τα καυστικά σχόλιά της, λέγοντας πως όλες την ζηλεύουν;

Η Μέγκι είναι 24 ετών (με ερωτηματικό αυτό) και με καταγωγή από την Αλβανία.

Έχει σπουδάσει αγγλικό δίκαιο στο Λονδίνο και της αρέσει η γυμναστική και η μαγειρική.


Η παίκτρια που για πολλούς ήταν ο αρχηγός της κλίκας που έφερε τα πάνω κάτω στο Greece’s Next Top Model αποχώρησε από τον διαγωνισμό, φέρνοντας χαρά στις υπόλοιπες παίκτριες του παιχνιδιού και κλάματα στην «τριάδα» που έγινε... δυάδα.

Είναι μάλιστα επαγγελματίας μοντέλο εδώ και 4 χρόνια, ενώ προτιμά την πασαρέλα από τις φωτογραφίσεις.

Η μελαχρινή παίκτρια του GNTM ξεχωρίζει με το γυμνασμένο σώμα της, για το οποίο μάλιστα δεν φαίνεται να στερείται πολλά πράγματα για να το διατηρήσει.

Αλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που μέσα στο σπίτι την βλέπαμε να τρώει πατατάκια, μπισκότα και άλλα σνακς που δεν περιμέναμε να τρώνε τα κορίτσια του GNTM.


Πάντως για πολλούς το μυστήριο με αυτή την παίκτρια είναι η... ηλικία της.

Βέβαια δεν ήταν μόνο οι κακίες της Μέγκι που την έκαναν τόσο δημοφιλή στους χρήστες των social media, αλλά και οι αλλόκοτες εκφράσεις της, καθώς πολλοί υποστήριξαν πως η Μέγκι Ντρίο είναι ο νέος Φατσέας της τηλεόρασης.

Κι αυτό γιατί στους κριτές είπε πως είναι 24 χρονών, αλλά το νούμερο αυτό δεν συνάδει με τις δηλώσεις που έκανε όταν είχε πάει στα καλλιστεία και είχε πάρει τον τίτλο Miss Μακεδονία.

Συγκεκριμένα, η Ντρίο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

«Μία φίλη μου που πίστεψε στις δυνατότητές μου και με «έψησε»! Στα 17 μου έκανα την πρώτη μου φωτογράφιση κι έτσι άρχισε η ουσιαστική μου εμπλοκή».

Ωστόσο η παίκτρια του GNTM είχε δηλώσει μέρος στα καλλιστεία το 2013 και τότε δήλωσε 21 ετών, πράγμα που σημαίνει με έναν γρήγορο υπολογισμό πως σήμερα θα έπρεπε να είναι 26 χρονών και όχι 24 όπως δήλωσε όταν πέρασε από την κριτική επιτροπή του GNTM.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs