Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

2χρονο αγοράκι έμεινε στείρο επειδή οι γιατροί του εγχείρησαν λάθος όpχι


Πλέον οι γονείς του ελπίζουν σε ένα θαύμα, προκειμένου το παιδί τους να τεκνοποιήσει στο μέλλον ...





Ο μικρός είχε πάει με τους γονείς του στο Bristol Royal Hospital για μία επέμβαση ρουτίνας στα γεννητικά όργανα (σ.σ είχε ανυψωμένο όρχι), η οποία υπό κανονικές συνθήκες θα τελείωνε περίπου σε 30 λεπτά.

Ο χρόνος περνούσε, όμως οι γιατροί δεν έκαναν την εμφάνισή τους στον χώρο αναμονής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη ανησυχία πως κάτι είχε πάει στραβά.

Όταν λοιπόν οι υπεύθυνοι της επέμβασης πέρασαν την πόρτα, τα νέα δεν ήταν και τόσο καλά, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της οικογένειας.

Και αυτό γιατί όπως ενημέρωσαν, ο χειρουργός υπέπεσε σε ένα τραγικό λάθος, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα το παιδί να μείνει στείρο.

Συγκεκριμένα έβαλε μία κάμερα στην αντίθετη μεριά των γεννητικών οργάνων από αυτή που έπρεπε, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά και στον υγιή όρχι του μικρού.

«Κατέστρεψαν τα πάντα», είπε ο πατέρας του στο BBC, ενώ η μητέρα του δήλωσε: «Μου έσκισαν την καρδιά και κατέστρεψαν το μέλλον του παιδιού μας».


Η UHB ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό και ανακοίνωσε πως ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό αυτό, όμως πλέον δεν μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση του μικρού.

Όπως είπε και η μητέρα του... «Πλέον περιμένουμε ένα θαύμα».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs