Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Το Ντουμπάι της Βραζιλίας: Το Balneário Camboriú διαθέτει τα ψηλότερα και πιο σύγχρονα κτίρια στη Βραζιλία


Η πόλη της Santa Catarina στη Βραζιλία μεγάλωσε  γρήγορα κερδίζοντας διεθνή προβολή στην κατασκευή και έχει προσελκύσει ...επενδυτές από τη Βραζιλία και το εξωτερικό. Θεωρείται το Βραζιλιάνικο Ντουμπάι.

Δείτε τη λίστα με τους υψηλότερους ουρανοξύστες στην πόλη:


MILLENNIUM PALACE

Προς το παρόν, αυτό είναι το ψηλότερο κτίριο στη Βραζιλία, που βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει μόνο ένα διαμέρισμα ανά όροφο και όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ιδιωτική εσωτερική πισίνα για αποκλειστική χρήση των ενοίκων . Απλά ένα όνειρο!

Φωτογραφία:Polêmica Paraíba


EPIC TOWER

Το κτίριο αυτό θα παραδοθεί το 2019 και θα είναι το υψηλότερο στη Βραζιλία, με 55 ορόφους και περίπου 190 μέτρα ύψος. Θα έχει μόνο ένα διαμέρισμα ανά όροφο, με επιλογές από 4 ή 5 πολυτελείς σουίτες. Βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα στο South Barra.


Φωτογραφία:Blumenau Vertical.


INFINITY COAST

Το κτίριο αυτό θα παραδοθεί το 2019 και θα έχει 69 ορόφους και περίπου 238 μέτρα ύψος. Θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα ανά όροφο με θέα στη θάλασσα.

Φωτογραφία: Constru360



ONE TOWER

Βρίσκεται μπροστά στη θάλασσα, στο Barra Sul, το κτίριο θα παραδοθεί το 2022. Θα έχει 77 ορόφους και 252 μέτρα ύψους, με δύο διαμερίσματα ανά όροφο, όλα με θέα στη θάλασσα.

Φωτογραφία: Balneário Camboriú


YACHT HOUSE

Βρίσκεται στο Barra Sul, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι το 2020 και υπόσχεται να είναι το υψηλότερο κτίριο κατοικιών στη Λατινική Αμερική, για να μην αναφέρουμε το εμπορικό κτίριο του κέντρου Costanera στη Χιλή. Το Yacht House αποτελείται από δύο δίδυμους πύργους που θα έχουν 81 ορόφους και περίπου 275 μέτρα ύψος. Θα υπάρχουν δύο διαμερίσματα ανά όροφο. Μια πολυτέλεια!
 
Φωτογραφία: Jackson Belink

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs