Κυριακή, 9 Δεκεμβρίου 2018

Απίστευτο: Σε αυτή την παραλία τα βότσαλα μοιάζουν με... ποπ κορν [εικόνες]


Μοιάζει με οποιαδήποτε άλλη παραλία με βότσαλα, αλλά αν κοιτάξετε από κοντά, θα δείτε ότι τα βότσαλα ...
μοιάζουν με ποπ κορν.

Η παραλία αυτή βρίσκεται στα Κανάρια Νησιά και έχει ενθουσιάσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που την αποκαλούν «Popcorn Beach» με τους ταξιδιωτικούς μπλόγκερς και τους Instagrammers να σπεύδουν να φωτογραφηθούν εκεί.

Η σουρεαλιστική παραλία βρίσκεται στο Corralejo, μια πόλη στο νησί Fuerteventura.

Τα λευκά κοράλλια, τα οποία έχουν διαβρωθεί από την θάλασσα και έχουν καταλήξει στην στεριά, αναμειγνύονται με την μαύρη άμμο και τα ηφαιστειακά πετρώματα, με αποτέλεσμα τα βότσαλα να μοιάζουν με ποπ κορν.

Το νησί Fuerteventura είναι το δεύτερο μεγαλύτερο στα Κανάρια Νησιά της Ισπανίας, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Το μεγαλύτερο από τα νησιά του αρχιπελάγους είναι η Τενερίφη.

Σε ένα βίντεο της σουρεαλιστικής παραλίας Popcorn, που αναρτήθηκε στο Instagram, δείχνει τα κύματα που χτυπούν επάνω στους σκοτεινούς σχηματισμούς των βράχων που αγκαλιάζουν την ακτογραμμή, προσδίδοντας ένα ακόμη πιο δραματικό οπτικό αποτέλεσμα στα λευκά βότσαλα.

Η συγκεκριμένη παραλία πάντως δεν είναι η μόνη ασυνήθιστα και φωτογενής παραλία που συχνά βρίσκεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τις κόκκινες και μαύρες παραλίες της, χάρη στην ηφαιστειακή της φύση.

Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται το κυκλαδίτικο νησί κάθε χρόνο και αναρτούν φωτογραφίες από τις παραλίες που θυμίζουν τοπίο στον πλανήτη Άρη, με την βελούδινη μαύρη ηφαιστειακή άμμο.

Λίγο πιο κάτω, στην Κρήτη, η παραλία στο Ελαφονήσι είναι επίσης πολύ δημοφιλής για την ροζ άμμο που θυμίζει πούδρα και τα τιρκουάζ νερά του Αιγαίου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο