Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

«Κεραυνοί» Πελετίδη: «Συνδέστε το ρεύμα στους φτωχούς αλλιώς θα παραλύσουμε τη ΔΕΗ»


Την άμεση επανασύνδεση του ρεύματος στα νοικοκυριά που το έχουν άμεσα ανάγκη απαίτησε από ...
τον ΔΕΔΔΗΕ ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης.




«Συνδέστε τώρα το ρεύμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη. Εμείς δεν θ’ αφήσουμε να συνεχίζεται αυτό. Αν θέλουν οι προϊστάμενοί σας, να παραλύσει η ΔΕΗ, θα το κάνουμε», ήταν το μήνυμα του δημάρχου ο οποίος συμμετείχε στην συγκέντρωση που διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, σήμερα το πρωί στο κτίριο της ΔΕΗ, με αίτημα: «Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα στις γιορτές, καμία διακοπή ρεύματος σε λαϊκή οικογένεια».

Όπως μεταδίδει το e-patras.gr, «μιλώντας ο Δήμαρχος στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους συμπολίτες μας, που η ΔΕΗ τους έχει αφήσει στο σκοτάδι, τόνισε:

«Ενώ αυτοί φτιάχνουν πλεονάσματα για την ευτυχία των λίγων, εδώ, σήμερα, βλέπουμε το πλεόνασμα της απανθρωπιάς. Να έχουν αφήσει εν έτει 2018 χωρίς ρεύμα, εκατοντάδες λαϊκά σπίτια. Καλούμαστε σήμερα να τελειώνουμε με αυτή την κατάσταση.

Καλούμαστε να ανατρέψουμε αυτή την πολιτική που εξαθλιώνει το λαό και αδιαφορεί για τις ανάγκες του.

Απαιτούμε να πάρει η κυβέρνηση τα μέτρα εκείνα που πρέπει, έτσι ώστε κανένα λαϊκό σπίτι να μην είναι χωρίς ρεύμα.

Η ΔΕΗ να πάψει να είναι το εκτελεστικό όργανο αυτής της πολιτικής. Από αυτό το βήμα καταγγέλλουμε όλους εκείνους τους προβοκάτορες, που επιχειρούν να διχάσουν το λαό και διασπείρουν φήμες ότι υπάρχουν λαϊκά σπίτια με κομμένο νερό. Δεν υπάρχει κανένα λαϊκό σπίτι σήμερα στην Πάτρα με κομμένο νερό».

Στη συνάντηση που είχαν με τον αναπληρωτή διευθυντή της ΔΕΔΔΗΕ, ο Δήμαρχος ήταν σαφής και κάθετος, λέγοντάς του το εξής: «Το κακό παράγινε. Συνεργεία της ΔΕΗ κόβουν σε καθημερινή βάση το ρεύμα από σπίτια λαϊκών οικογενειών. Αυτό είναι απανθρωπιά. Συνδέστε τώρα το ρεύμα σε όσους έχουν άμεση ανάγκη. Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τον αναπνευστήρα, παιδάκια δεν μπορούν να στολίσουν έστω κι ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Επικοινωνούμε και με την κυβέρνηση και ζητάμε λύση τώρα, διαφορετικά θα παρθούν άλλα μέτρα. Αν θέλουν οι προϊστάμενοί σας, να παραλύσει η ΔΕΗ, θα το κάνουμε».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Συνεργαζόμενα Blogs